Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ovidiu Silaghi a făcut recurs la ÎCCJ împotriva ANI

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ovidiu Silaghi cere daune de un leu
Ovidiu Silaghi cere daune de un leu

Vicepreşedintele liberalilor Ovidiu Silaghi, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a afirmat marţi că el a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cerând ANI despăgubiri de un leu.

“Această constatare a ANI a fost pentru mine o piedică pentru a face parte din Guvernul Ponta II. Eu procesul cu ANI l-am câştigat din luna aprilie. Sentinţa este definitivă şi neatacabilă. La ceea ce unele publicaţii şi posturi de televiziune fac referire, recursul la ÎCCJ, este un recurs făcut de mine, nu de către ANI, în care cer despăgubiri instituţiei de un leu şi cer, de asemenea, ca pe site-ul instituţiei sentinţa Curţii de Apel Oradea să apară exact o perioadă egală cu perioada în care eu m-am judecat cu dânşii. Asta cer eu în recursul pe care l-am făcut la ÎCCJ”, a spus Silaghi, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

El a subliniat că sentinţa Curţii de Apel Oradea în cazul ANI împotriva sa este definitivă.

Întrebat dacă a fost informat de ANI că instituţia ar fi atacat decizia Comisiei de Verificare a Averilor în contencios administrativ, Silaghi a susţinut că nu există nicio cale de atac, scrie Agerpres.

“În contencios administrativ am început eu procesul cu ANI. Instanţa de contencios administrativ şi-a declinat competenţa către Curtea de Apel Oradea, unde soluţia este definitivă şi neatacabilă. Eu am continuat cu recursul la ÎCCJ. (…) Nu au cum. Nu au timp să atace. Era un termen de atac. Din aprilie până acum a trecut ceva timp. Casa mea de avocatură nu ştie nimic despre aşa ceva”, a declarat Silaghi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns