Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia a plecat cu 21 de jucători la Ocna Șugatag

Olimpia- Zalau
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Clubul a renunțat la câțiva dintre jucătorii din sezonul trecut

 

Olimpia- Zalau
Olimpia- Zalau

Sâmbătă dimineață lotul Olimpiei a plecat spre stațiunea maramureșană Ocna Șugatag acolo unde proaspăta divizionară B va efectua un stagiu de pregătire înainte de a începe campionatul. Din delegația sătmăreană fac parte doar 21 de jucători, mult mai puțini decât în precedentele stagii petrecute la Ocna Șugatag când erau prezenți la pregătiri 30-35 de jucători. Acum s-a luat o decizie înțeleaptă zicem noi, mai ales că clubul Olimpia este finanțat din bani publici.

Pentru a ajunge la numărul de jucători mai sus menționat, impus oarecum și de bugetul alocat, conducerea clubului a fost nevoită să renunțe la câțiva jucători pe care i-a avut în lot în sezonul trecut. Sau, cum s-a și întâmplat de altfel, unii jucători nu au vrut să semneze prelungirea contractului pentru că nu s-au înțeles cu clubul la bani. Este și cazul portarului Bogdan Miron care, din motive financiare, nu și-a prelungit contractul cu Olimpia. Dar să n-o lungim prea mult și să vă prezentăm lotul Olimpiei prezent deja la Ocna Șugatag.

Șuta, Anca – portari.

Moș, Micaș, Sabău, Iuhas, Cornel Ene, Hanus, Munteanu, Botoș, Gavrilescu, Villand, Molnar, Kinczel, Schwarckopf, Roghină, Zsiga, Cosma, Dragoș, Bujor, Feier – jucători de câmp.

Din delegație mai fac parte antrenorii Tiberiu Csik, Ioan Dragomir și Levente Paul.

Nu a făcut deplasarea Florin Mureșan rămas acasă, în refacere, după o operație suferită la degetele de la picioare. Din lot mai face parte și Cirpri Prodan. Dar acesta are un statut aparte, de antrenor-jucător. Iar dacă la Olimpia va veni și Adi Dulcea, gruparea sătmăreană va avea nu mai puțin de 5 antrenori ?!

S-a renuntat la următorii jucători< Miron, Gorbe, Glodean, Dănilă, Homorozan, Marinaș.

 

 

FC Zalău – FC Olimpia 0-0

Plecată spre Ocna Șugatag, delegația Olimpiei a făcut un ocol destul de mare pentru a poposi la Zalău, oraș unde a disputat cu echipa din localitate un meci amical.

Meciul de sâmbătă s-a încheiat la egalitate, 0-0 cu toate că ambele echipe au avut numeroase ocazii de gol. De vină au fost ratările sau forma bună a portarilor care au avut câteva interventii de mare efect. O bună impresie a lăsat Iulian Anca, un portar în vârstă de 18 ani venit la Olimpia de la Liberty Salonta. Anca este component al lotului național de juniori al României și, în contextul in care Miron nu a mai vrut să semneze cu Olimpia, iar la Gorbe s-a renunțat, poate fi o soluție pentru pentru poarta grupării sătmărene.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns