Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

34 de cupluri cu 50 de ani de căsnicie au fost premiate de Primăria Satu Mare

primarul dr. Dorel Coica in timpul ceremoniei de premiere
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
primarul dr. Dorel Coica in timpul ceremoniei de premiere
primarul dr. Dorel Coica si viceprimarul dr. Radu Roca in timpul ceremoniei de premiere

Soțiile au primit câte 500 de lei iar soții câte o Diplomă de fidelitate

Luni, 22 iulie, începând cu ora 12, în Sala de căsătorii a Primăriei Satu Mare a avut loc un eveniment deosebit, care nu se află de altfel la prima ediție.

A fost vorba despre premierea a 34 de cupluri de sătmăreni care aniversează sau au aniversta 50 de ani de căsătorie.

 

Secretul vieții comune îndelungate este răbdarea

 

La ceremonie, alături de primarul dr. Dorel Coica, cei doi viceprimari, Marcela Papici și dr. Radu Roca și de șeful Stării civile, Ionel Torja, a participat și europarlamentara PSD, Corina Crețu.

Primarul, viceprimarii și invitata de onoare au distribuit cuplurilor adunate în sală câte un plic cu câte 500 lei și o “Diplomă de fidelitate”. Soțiile au primit banii – cu excepția celor câteva cazuri în care la ceremonie s-au prezentat numai bărbații sau numai femeile – iar soții diplomele. Cei ce le-au înmânat plicurile și diplomele i-au pupat pe fiecare în parte și le-au urat să mai trăiască împreună cât mai mulți ani, cu sănătate.

Înainte de distribuirea premiilor, primarul Coica i-a felicitat pe toți vârstnicii din sală și le-a urat multă sănătate.

Corina Crețu a spus, printyre altele, că “50 de ani este de fapt o viață de om, cu necazuri și bucurii. Dar, este și un exemplu de luat de către tineri. Sunt convinsă că nu ați avut o viață ușoară dar sunt la fel de convinsă că aț’i avut și bucurii”.

Întrebați cum au reușit să rămână împreună atâția ani, majoritatea cuplurilor aă răspuns: “Cu multă răbdare, cu iubire și cu înțelegere”.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns