Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elena Udrea anunță lansarea Partidului Mișcarea Populară

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Elena Udrea: Noul partid va fi condus de Eugen Tomac
Elena Udrea: Noul partid va fi condus de Eugen Tomac

Deputata PDL Elena Udrea a anunţat în cadrul unui interviu acordat luni că, dacă nu greşeşte, partidul Mişcarea Populară va fi lansat luni şi-l va avea drept lider pe colegul ei Eugen Tomac, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, care a demisionat vineri din PDL.

“După câte am înţeles că mâine se înregistrează partidul Mişcării Populare. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac ar urma să fie preşedintele formaţiunii până la congresul noului partid. E un semnal bun pentru că e un tânăar foarte iubit şi cel mai votat deputat”, a declarat Elena Udrea la Adevărul Live, potrivit Pesurse.ro.

“Vreau să fie însă clar – nu văd Mişcarea Populară departe de PDL, ci un proiect comun.”, a adăugat Udrea, care şi-a exprimat speranţa că în fruntea acestuia se va afla, în viitor, preşedintele Traian Băsescu.

Anunțul Elenei Udrea apare în ziua în care s-au înregistrat mai multe demisii din PDL. La Arge; PDL a rămas luni fără președintele organizației județene ;i 22 de primari. La București, a demisionat fostul deputat Vasile Gherasim un apropiat al Elenei Udrea.

Reamintim că pe 23 martie, după ce PDL l-a reales în fruntea partidului pe Vasile Blaga, preşedintele Traian Băsescu a postat pe Facebook un mesaj video în care şi-a luat „adio” de la PDL, anunţând că se desparte definitiv și irevocabil de partidul său de suflet, urmând să construiască o altă formațiune de dreapta. După două zile, consilierii lui, în frunte cu Cristian Diaconescu, au anunţat iniţierea fundaţiei Mişcarea Populară, înregistrată la OSIM pe numele Ioanei Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui. Reprezentanţii fundaţiei au anunţat ulterior că urmează să lanseze în scurtă vreme şi un partid politic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns