Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Recomandări ale Poliţiei Rutiere în perioada caniculară

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor auto să-şi planifice, în această perioadă caniculară, pe cât posibil, deplasările cu autovehiculul în afara intervalului orar 10.00 –18.00 şi să nu consume sub nicio formă băuturi alcoolice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

646x404Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor auto să-şi planifice, în această perioadă caniculară, pe cât posibil, deplasările cu autovehiculul în afara intervalului orar 10.00 –18.00 şi să nu consume sub nicio formă băuturi alcoolice.

 

Posesorii de permis de conducere cu afecţiuni medicale (cardiovasculare, neurologice sau endocrine) să renunţe la conducerea autovehiculelor pe drumurile publice în intervalul orar menţionat.

Atunci când, în calitate de pasageri, în autovehicul se regăsesc copii sau bătrâni, este recomandabil ca aceştia să fie protejaţi de razele directe ale soarelui.

În cazul în care autovehiculul a fost staţionat la soare, înainte de plecarea la drum, porniţi instalaţia de climatizare pentru realizarea unui confort termic necesar conducerii în siguranţă a unui autovehicul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns