Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Roberta Anastase spune că Elena Udrea că nu pleacă din PDL

Roberta Anastase nu a fost chemată în PMP
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Roberta Anastase nu a fost chemată în PMP
Roberta Anastase nu a fost chemată în PMP

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că ‘lucrurile sunt clare’ în ceea ce priveşte zvonurile despre plecarea deputatului democrat-liberal Elena Udrea la Partidul Mişcarea Populară (PMP), în contextul în care aceasta din urmă a afirmat în repetate rânduri că nu va părăsi formaţiunea din care face parte acum.

‘Elena Udrea a declarat în numeroase rânduri că nu pleacă din PDL, deci aici lucrurile sunt clare. Eu cred că noi avem o treabă, să ne luptăm cu USL-ul’, a spus Anastase, citată de Agerpres.
Întrebată dacă ea însăşi a primit propuneri pentru a se înscrie în PMP, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a precizat că nu a avut astfel de discuţii.

‘Sunt de 22 de ani în PDL. Nu am discutat acest subiect’, a afirmat vicepreşedintele PDL.

Totodată, Roberta Anastase a spus nu se gândeşte că înfiinţarea PMP ar fi de natură să destabilizeze PDL, dar şi că lupta trebuie dusă cu USL-ul.

‘Eu nu gândesc în termenii aceştia, ci eu mă sperii uitându-mă în sondaje la procentele USL-ului şi eu cred că avem o treabă pentru democraţia din România cu USL-ul’, a mai spus Anastase.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns