Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tânăr din Negreşti Oaş a fost prins conducând fără permis

Sigla Informatia Zilei
Marţi, 30 iulie, poliţiştii din Negreşti Oaş au desfăşurat acţiuni rutiere menite a preveni producerea de accidente de circulaţie. Au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale şi a fost constatată comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

peste-700-de-soferi-au-ramas-fara-permis-urma-filtrelor-rutiere-din-1-si-2-mai1367658902Marţi, 30 iulie, poliţiştii din Negreşti Oaş au desfăşurat acţiuni rutiere menite a preveni producerea de accidente de circulaţie. Au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale şi a fost constatată comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ioan M., de 27 de ani, din Certeze a fost depistat de echipajele rutiere conducând autoturismul pe DN 19 deşi, din verificări, a rezultat că acesta nu deţinea permis de conducere. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Fără permise au rămas şi alţi trei şoferi, din Satu Mare, Bihor şi Seini, care au încălcat normele rutiere, depăşind în condiţii neregulamentare ori neprezentându-se la Poliţie în 24 de ore după un accident soldat cu pagube materiale. Bărbatului din Bihor i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice deoarece nu a oprit la semnalul regulamentar al agentului de circulaţie şi la semnalele luminoase ale autospecialei de Poliţie.

Marţi seara, de la ora 19 şi până la miezul nopţii un echipaj al Biroului Rutier a acţionat în zona centrală a municipiului Satu Mare, în Piaţa Libertăţii, pentru supravegherea traficului. În acest context au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns