Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victima agresiunii sexuale comise de Roman Polanski îşi publică memoriile

Samantha Geimer în tinerețe
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Samantha Geimer în tinerețe
Samantha Geimer în tinerețe

Victima agresiunii sexuale comise de celebrul regizor Roman Polanski în 1977, Samantha Geimer, îşi publică memoriile şi a ales pentru copertă o fotografie de când avea 13 ani, pe care i-a făcut-o chiar Polanski. Conform autoarei, această fotografie i-a fost făcută cu mai puţin de 3 săptămâni înainte de agresiunea sexuală căreia i-a căzut victimă la o petrecere de la Hollywood.

Conform sursei citate, fotografia a fost realizată de Polanski în casa părinţilor Samanthei Geimer din Woodland Hills, California şi este unul din documentele solicitate de avocatul femeii în cadrul unui proces civil desfăşurat la 10 ani după ce regizorul a fugit în Europa, în 1978, pentru a evita o condamnare în SUA.

Povestea Samanthei Geimer a revenit în presă în 2009 după ce Polanski a fost reţinut de poliţia elveţiană pe aeroportul din Zurich. Autorităţile elveţiene au anunţat că-l vor extrăda pe regizor şi l-au plasat în arest la domiciliu. Din fericire pentru Polanski, în iulie 2010 o instanţă elveţiană a respins solicitarea de extrădare spre SUA şi l-a eliberat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns