Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Scandal şi bătaie ca-n Vestul Sălbatic la Cămârzana

Un bărbat din Cămârzana a distrus o poartă, un autoturism şi a ameninţat cu moartea o familie. Acum este cercetat penal.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

accident-masina-poartaUn bărbat din Cămârzana a distrus o poartă, un autoturism şi a ameninţat cu moartea o familie. Acum este cercetat penal.

Joi, 8 august, în jurul orei 21 şi 54 de minute, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către F. Ioan în vârstă de 52 ani, domiciliat în comuna Cămârzana, cu privire la faptul că V. Grigore de 36 ani din aceeași localitate, a intrat cu autoturismul proprietate personală în poarta sa, pe care a distrus-o, după care i-a amenințat familia cu moartea.

În timpul consemnării plângerii la postul de poliție, s-a prezentat și făptuitorul V. Grigore, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a tulburat ordinea și liniștea publică și a lovit cu palma în autoturismul părții vătămate, parcat în fața postului de poliție, avariind capota. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și amenințare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Eu snt victima de 36 de ani care Miam cerut sami dea florea Iona datorile si acum incearca sama bage la puscarie eu si da ca fac puscarie snt mndru ca iam pus lu botos tota curtea granit si cnd Sam de bani mi facut dosar atentie cui dati bani sa alt ceva

  2. Stimate Dan C. nu ti-ar strica sa participi la orele de gramatica ale celor din gimnaziu. Daca ai cunoaste definitia analfabetismului n-ai mai avuza pe altii cu privire la modul lor de exprimare, pentru ca folosirea cratimei, a virgulei si cacafoniile sunt subiecte ambigue pentru tine. Te invit sa iei lectii si ulterior ne putem intalni chiar aici la comentarii! Mult succes distinse!

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Gheorghe L. (21 ani) a accidentat grav un pieton apoi a fugit de la locul faptei

În această noapte, în jurul orei 3, pe strada Victoriei din Negreşti Oaş, un tânăr de 28 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier. Victima se deplasa pe acostament, iar autoturismul implicat a efectuat o depăşire neregulamentară, trecând pe contrasens şi rănindu-l pe pieton. Apoi, şoferul a părăsit locul accidentului, fără a avea încuviinţarea Poliţiei.