Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate cu Șoimii Pâncota

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Scor 1-1 (0-0), în duelul fostelor colege din Liga a III-a

olimpiaSeria meciurilor amicale continuă pentru echipa Olimpia Satu Mare. După ce a câștigat miercuri la Dorolț cu echipa maghiară Kisvarda SE, sătmărenii au făcut la sfârșit de săptămână deplasarea la Pâncota acolo unde au jucat cu Șoimii, fosta colegă din seria 5 a Ligii a treia.

Lucrurile s-au schimbat însă, echipa fanion a orașului Satu Mare a promovat iar din sezonul 2013-2014 va juca în Liga a doua. În sezonul trecut, în cele două meciuri în care s-au confruntat cele două echipe scorurile înregistrate au fost de 1-0, de fiecare dată pentru gazde. Acum, în amicalul desfășurat sâmbătă dimineața la Pâncota, Olimpia a reușit să remizeze cu Șoimii, scor 1-1. În prima repriză, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir și-au creat 2-3 ocazii de gol venite pe seama unor greșeli individuale ale jucătorilor echipei din Liga a treia. Chiar și așa, după 45 de minute de joc, scorul a fost unul alb.

A venit cea de-a doua parte în care Olimpia intrat foarte bine în teren. După doar trei minute de la reluarea partidei, Gavrilescu a reușit să dechidă scorul. Avantajul luat de echipa noastră nu a durat foarte mult. În minutul 53, gazdele au profitat de o greșeală în apărarea Olimpiei, și au reușit să egaleze după un șut-centrare expediat de Nădăban. Unul din fundașii sătmăreni a deviat mingea în popria poartă. Astfel a fost stabilit și scorul final.

„Am jucat bine în ambele reprize. Am făcut două echipe, fiecare jucător și-a făcut treaba așa cum trebuie. Băieții s-au dăruit și s-au descurcat bine”, a spus antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru echipa noastră au evoluat: Tiuț – Molnar, Ene, Iuhas, Gombar, Lupu, Schwarczcof, Micaș, Zsiga, Feier, Mândrușcă, iar în partea a doua au mai intrat: Munteanu, Sabău, Hanus, Gavrilescu, Villand, Roghină, Kinczel, Lemac, Dragoș.

Următorul meci de pregătire pentru Olimpia Satu Mare va avea loc miercuri, 14 august cu formația proaspăt promovată în Liga a II-a, SC Bacău. Meciul se va desfășura în Oradea, băcăuanii se află în cantonament la Băile Felix. Tot miercuri, trebuie să amintim, va fi stabilit țintarul pentru noul sezon al Ligii a II-a.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Roberto Mancini la Galatasaray

Asculta acest articol Conducerea echipei Galatasaray a anunțat că s-a ajuns la un acord cu tehnicianul Roberto Mancini. Italianul va