Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Laurenţiu Reghecampf: “Trebuia să câştigăm cu 10-0”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

dinamo_-_steaua_2Arena Naţională din Bucureşti a fost duminică gazda clasicului României, Dinamo – Steaua, făcând parte din cadrul etapei a IV-a a Ligii I de fotbal. Steliştii au reuşit să câştige cu scorul de 2-1. Au deschis scorul în minutul 6 printr-un şut “fulger” ce i-a aparţinut lui Iasmin Latovlevici.

Al doilea gol pentru trupa Reghecampf a fost înscris în minutul 39, autogol Fai. Scorul final a fost stabilit de Rotariu, care a marcat pentru Dinamo în minutul 67.

“Nu s-a pus niciun moment problema ca Dinamo să întoarcă rezultatul. Am făcut un pas important în ceea ce priveşte obiectivul nostru şi anume câştigarea titlului 25. N-am fost niciun moment în pericol. Steaua a dominat categoric meciul si rezultatul trebuia sa fie altul, trebuia să câştigăm cu 10-0″ a declarat Reghecampf.

“Steaua putea sâ câştige mai clar, dar la fel de bine puteam să egalăm şi noi. Au avut şansa la primul gol, apoi a venit şi golul doi şi lucrurile au luat o turnură pentru noi. Cu puţină şansă puteam să şi egalăm, dar tinerii noştri sunt inconstanţi” spune printre altele de partea cealaltă, antrenorul dinamoviştilor, Gigi Mulţescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

A fost odată…

Asculta acest articol În curând se împlinesc 20 de ani de la ultimul meci al Olimpiei în Divizia A A