Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România – Cipru 0-2 la fotbal tineret

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

gabi-iancuMitică Dragomir și Mircea Sandu nu scapă ocazia de a se lăuda cu câte lucruri bune au făcut ei pentru fotbalul românesc și ce viitor de aur are acest sport pe meleagurile noastre mioritice.

Sunt doar lăudăroșenii pentru că faptele spun cu totul altceva. Astfel, după rezultatele dezastruoase de la juniorii tricolori, inclusiv un 0-8 cu Germania, a venit și rândul echipei de tineret a României să se facă de râs. Tineretul României, cu mulți jucători din Liga I, a fost învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa similară a Ciprului. Golurile ciprioţilor au fost marcate de Zacharias ’42 şi Thalatsitis.

Selecţionerul Emil Săndoi a început meciul în următoarea formulă de echipă: Buzbuchi – Toşca, Peteleu, Marc, Leca – Bărbuţ, Cârstocea, Iancu, Rotariu – Stanciu, Gavra. Au mai jucat: Năstăsie, Roman, Brănescu, Filip, Serediuc şi Plămadă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Seară de Champions League

Asculta acest articol În această seară aflăm alte două echipe de club calificate în sferturile Ligii Campionilor la fotbal.