Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prima zi a festivalului Plopstock s-a bucurat de un succes enorm

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Ieri, 15 august a avut loc prima zi a festivalui Plopstock ediţia a IV.-a. La umbra celor doi plopi de pe malul Someşului s-a strâns un public destul de numeros format din copii, adolescenţi-fani rock, părinţi şi persoane trecute de prima tinereţe, – festivalul care este făcut ”de la mână la mână”, conform părerii unuia dintre organizatori.plop stock

Deschiderea oficială a evenimetului a fost făcută de trupa percuţionistului sătmărean Cserey Csaba and friends, după care a urmat o conferinţă de presă cu organizatorii evenimentului în localul ”Fântâna cu bere” din apropierea digului.

Anul acesta este implicată şi Primăria municipiului Satu Mare în organizare, astfel la conferinţa de presă au fost prezenţi din partea Primăriei 2 reprezentanţi, viceprimarul Marcela Papici şi consilierul local Butka Gergely, alături de alţi 5 organizatori sătăreni, Vlad Bretan, Silaghi Matei, Radu Muntean Mihai Antonescu şi Kölcsey Tamás.

”Mă copleşeşte emoţia când văd atâta dezinvoltură, cu toate că eu nu sunt o persoană emotivă. Aceşti tineri sunt fantastici! Sunt implicaţi sufleteşte în organizare. Sunt alături de ei de la început. N-aş fi putut rata un astfel de eveniment. Primarul a devenit fan automat, vă felicit!” – a spus viceprimarul Marcela Papici.

”Organizatorii oferă pentru tineret aceste momente inedite pentru a simţi atmosfera campusurilor studenţeşti. Şi festivalul Sziget din Ungaria a început cu un număr mic de organizatori şi participanţi. Astăzi a ajuns să aibă un renume european.”- a spus consilierul Butka Gergely

Au urmat concertele trupelor The Phoenix, Satellites

Ultimu’ Nivel şi Random după care petrecăreţii au avut parte de o petrecere pe cinste în clubul Inside.

Astăzi, 16 august de la ora 18.00 vor concerta trupele Inedit, Illuminati, Uni-form, Ska-nk şi Mushroom Story. Sunteţi bineveniţi!

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns