Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru camioanele de peste 7,5 tone

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) avertizează că marţi, până la ora 22,00, camioanele de peste 7,5 tone au restricţie de circulaţie pe teritoriul Ungariei.

Potrivit unui comunicat al MAE, restricţia se aplică cu ocazia Zilei Naţionale a Ungariei.

“MAE atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Ungaria asupra faptului că în data de 20 august 2013, Ziua Naţională a Ungariei, declarată zi nelucrătoare, camioanele care transportă marfă şi a căror masă totală depăşeşte 7,5 t au restricţie de circulaţie pe teritoriul Ungariei, până la ora 22,00”, se arată în comunicat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. N-o lua foarte in soreis, Cotidianul e un cuib de conspirationisti (am lucrat acolo si stiu, Nistorescu e un om inteligent, stie ce prinde la public). Realitatea e ca Judetele Romaniei nu se potrivesc deloc in clasificarea NUTS si probabil vor trebui inlocuite cu altceva, in principal din motive de atragere de fonduri europene. Tocmai din cauza acestei inadecvari avem actualele regiuni de dezvoltare (nivelul NUTS 2), infiintate prin ’98 si fara de care nu puteam primi fonduri PHARE. Evident, asa cum ziaristii romani sunt conspirationisti, si politicienii UDMR sunt conspiratori si baga cate o aluzie la Ungaria Mare in orice actiune pe care o intreprind, fie ea si una utila. Insa, chiar daca presupunem prin absurd ca impartirea propusa de UDMR ar trece, tot nu inseamna nimic relativ la raporturile dintre Romania si Ungaria. Pe de alta parte, domnul Giurescu, autorul demascarii, e un demn reprezentant al nationalismului comunist si bineinteles ca vede amenintari la adresa Romaniei Mari in fiecare ungher (adica, pe scurt, are la fel de multa minte cat un parlamentar UDMR si nu imi dau seama care din cei doi ar trebui sa fie mai insultat de comparatie).Iar pentru cititorii care vor comenta in continuare va zic eu ca-s vandut ungurilor, ca sa nu va mai obositi cautand dovezi.

Lasă un răspuns