Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dănţăuşii din Soconzel invitaţi în emisiunea “Românii au talent”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

   Dânţăuşii din Soconzel nu necesită prea multe prezentări la nivel judeţean. Formaţia de dansuri populare codreneşti este bine cunoscută, dar face eforturi pentru a se face mai cunoscuţi. Iată că potrivit anunţului făcut de Malvina Madar Iederan, solista de muzică  populară codrenească duminică, 18 august, cu ocazia Festivalului Codrenesc de la Oţeloaia, formaţia de dansuri cunoscută sub numele “Dânţăuşii din Soconzel” va evolua sâmbătă, 24 august, pe scena emisiunii “Românii au talent”.

După cum am aflat de la Felician Pop, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, din formaţiile de la Oţeloaia au fost selectate “Ceatăra” din Carei şi “Dănţăuşii din Soconzel”. Selecţia a fost făcută de reprezentanţii postului de televiziune care organizează manifestarea menţionată.

“Dănţăuşii din Soconzel” vor evolua sâmbătă la Timişoara, iar “Ceatăra” din Carei o să fie invitat la Cluj-Napoca, după ce se va întoarce din turneul pe care-l fac în străinătate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns