Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A fi sau a nu fi în Liga Campionilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Legia – Steaua, marți de la ora 21.45, în direct pe Digi Sport și Dolce Sport

steauaPentru campioana României urmează marți cel mai dificil meci, de până acum, din noul sezon. Va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, manșa retur cu campioana Poloniei, Legia Varșovia.

După vacanța de vară Steaua a jucat până acum zece meciuri oficiale în care nu a pierdut. Are 3 egaluri din care două înregistrate în Liga Campionilor, iar remiza care ne “deranjează” cel mai tare este cea înregistrată săptămâna trecută în turul cu Legia. Pe Arena Națională steliștii au remizat miercuri, 1-1, după o primă repriză în care i-au dominat categoric pe polonezi. Nu ne-am luat un avantaj liniștitor iar marți vom avea parte de un meci dificil. Mai ales că miza este foarte mare. În joc sunt puse la bătaie milioane de euro. Un lucru este clar. Steaua trebuie să înscrie pentru calificarea în grupe. Avem nevoie de o victorie sau un rezultat de egalitate de la 2-2 în sus. O remiză albă ar duce Steaua în grupele Ligii Europa, iar scorul de 1-1 ar duce confruntarea în prelungiri.

Steaua nu se va putea baza pe Pintilii care este suspendat pentru cumul de cartonașe. O altă absență importantă ar putea fi cea a fundașului Vlad Chiricheș, deja transferat la Tottenham. Nu e sigur, Vlad ar putea bifa ultimul meci pentru Steaua, dacă și-a revenit după accidentarea suferită în urmă cu câteva zile. Formație probabilă:

– Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Chiricheş (Gardoş), Szukala, Latovlevici – Bourceanu, L. Filip – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari.

Meciul începe de la ora 21.45, va fi transmis în direct de Digi Sport și Dolce Sport. Avem o brigadă din Portugalia. Centralul Pedro Proenca va fi ajutat la cele două linii de Tiago Trigo şi Bertino Miranda, în timp ce Rui Tavares va fi rezervă.Asistenţii suplimentari pentru meciul de la Varşovia vor fi Joao Capela şi Hugo Miguel.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns