Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Steaua a prins o grupă uşoară în Liga Campionilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Viitoarele adversare sunt Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel

steauaUEFA a organizat joi în Monte Carlo tragerile la sorţi pentru stabilirea grupelor Ligii Campionilor, cea mai importantă competiţie de fotbal intercluburi din lume. Printre echipele celor patru urne s-a aflat şi campioana României, Steaua Bucureşti cea care a prins Grupa E din care mai fac parte Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel.

Desigur, sunt nume mari în fotbalul european, însă dacă e să ne uităm peste celelalte grupe putem considera faptul că Steaua a fost norocoasă la această extragere. Totodată poate visa cu şanse mari la Primăvara Europeană în Liga Campionilor. Cel mai dificil adversar pare a fi Chelsea Londra, echipa care ne-a scos sezonul trecut din Liga Europeană, competiţie pe care jucătorii din Anglia au şi câştigat-o. Steaua s-a ţinut tare atunci în optimi, a câştigat meciul de acasă cu 1-0 însă în meciul retur a pierdut cu 3-1. Trupa lui Reghecampf putea să intre în orice grupă, nu erau restricţii pentru că e singura echipă românească, însă a scăpat de cele infernale precum Grupa B, F sau H.

“Sunt de părere că este o grupă în care noi putem să terminăm pe primele două locuri. Cunosc foarte bine echipele cu care vom juca, va fi frumos. Consider că cea mai grea grupă era cea cu Barcelona. În ceea ce priveşte revederea cu cei de la Chelsea, îmi doresc să ne luăm revanşa” au fost primele vorbe ale antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Prima etapă din cadrul grupelor se va desfăşura în 17-18 septembrie, programul până la ora închiderii ediţiei nu a fost stabilit. Totuşi, vă prezentăm grupele Ligii Campionilor din sezonul 2013-2014:

GRUPA A

Manchester United

Şahtior Doneţk

Bayer Leverkusen

Real Sociedad

GRUPA B

Real Madrid

Juventus

Galatasaray

Copenhaga

GRUPA C

Benfica

PSG

Olimpiakos

Anderlecht

GRUPA D

Bayern Munchen

ŢSKA Moscova

Manchester City

Viktoria Plzen

GRUPA E

Chelsea

Schalke 04

Basel

Steaua

GRUPA F

Arsenal

Olympique Marseille

Borussia Dortmund

Napoli

GRUPA G

FC Porto

Atletico Madrid

Zenit

Austria Viena

GRUPA H

Barcelona

AC Milan

Ajax

Celtic

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns