Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nemulţumiri şi critici în şedinţa BPN al PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Calin Popescu Tariceanu a acriticat activitatea unor miniştri
Calin Popescu Tariceanu a acriticat activitatea unor miniştri

În şedinţa BPN al PNL, convocată, joi, la Mamaia, au fost exprimate critici cu privire la faptul că proiectele PNL nu ies în prim-plan sau sunt conficate mediatic de către “alţii”, potrivit unor surse participante la întâlnire.

“Critica e că proiectele PNL nu apar în prim-plan sau sunt confiscate mediatic de alţii”, au menţionat, pentru Mediafax, sursele citate.

Aceleaşi surse au arătat că fostul preşedinte al PNL Călin Popescu-Tăriceanu ar fi criticat activitatea unora dintre membrii liberali ai Cabinetului şi ar fi solicitat o analiză în acest sens.

Potrivit aceloraşi surse, preşedintele PNL, Crin Antonescu ar fi replicat, în contextul acestor critici, că se va face o analiză a miniştrilor, cărora li se vor trasa şi sarcini.

Şedinţa BPN al PNL, care a început în jurul orei 17.00, la Mamaia. reuniunea, cu uşile închise a durat peste cinci ore.

Vineri dimineaţă, tot la Mamaia, urmează să aibă loc şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL.

De asemenea, în perioada 30 august – 1 septembrie, la Mamaia, se va desfăşura Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal.

Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Constanţa, va avea loc, în prezenţa liderilor USL, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, evenimentul “România pentru tineri”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns