Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Passion4Salsa revine și în toamna aceasta cu oferte tentante!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

1098436_325037487631897_1372053977_nDin toamna aceasta clubul de dans Passion4Salsa îşi diversifică şi mai mult oferta de cursuri! Dacă până acum au avut loc cursuri de salsa, bachata, break dance, respectiv animaţie şi dans pentru prichindei, sezonul acesta oferta de cursuri devine şi mai bogată. 

 

 

Copii vor putea face balet iar adulţii pot opta pentru dansuri populare maghiare şi un curs special care va zgudui din temelii silueta tuturor participanţilor: SHAKE IT UP!

Datele începerii cursurilor:

13 Septembrie – Salsa & Bachata (începători) – 80 lei/lună

23 Septembrie – Balet pentru copii

24 Septembrie – Break dance – 8 ore (60lei)

25 Septembrie – Shake it up! (program de antrenamente de dans bazate pe ritmuri de kuduro, reggaeton, şi afrohouse menite să scuture grăsimea de pe zonele delicate

1 Octombrie– Dans Popular Maghiar – 65 lei/lună

 

Passion4Salsa oferă şi cursuri de limba engleză pentru adulţi şi copii. Cursurile vor începe în momentul în care vor fi înscrişi mai minim 10 doritori.

De asemenea sala de dans poate fi închiriată şi pentru petreceri precum majorate sau petreceri private, muzica şi consumaţia fiind asigurată de către Passion4Salsa.

Passion4Salsa pune un accent foarte mare pe distracţie, de aceea trebuie să ştiţi că nu este nevoie să aveţi un partener sau pantofi speciali pentru a dansa Salsa. Tot ce trebuie să aduceţi este voie bună!

 

Contact:  Monica Varga – 0744 2999 75

Grand Mall Satu Mare – Etaj 2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ghelari în festival

Panorama Blues la Ghelari

Asculta acest articol A 3-a ediţie a festivalului Panorama Blues se va derula în perioada 31 iulie – 2 august