Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România – Turcia, pentru un loc la barajul de Cupă Mondială

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marţi, ora 21.00, la Antena 1

romania2După ce ne-am luptat cu ungurii, şi i-am învins, la rând urmează turcii pe care urmează să-i întâlnim marţi într-un meci care contează, ca şi cel de vineri, pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Un meci greu pe care ar fi bine să-l câştigăm pentru că victoria ne-ar asigura prezenţa la baraj. Dar nici un egal n-ar fi rău pentru că şi un punct ar însemna aproape acelaşi lucru.

În primul meci cu Turcia, disputat în toamna anului trecut, i-am învins pe turci cu 1-0 printr-un gol marcat de Gicu Grozv. Acum nu-l avem pe Gicu dar avem un moral excelent după ce i-am bătut pe unguri cu 3-0. Şi mai avem o echipă în mare formă care, credem, că va veni de hac ienicerilor turci şi va bucura din nou inimile românilor. Sigur, un meci nu are încărcătura unuia cu Ungaria, dar nici departe nu este de aşa ceva. Aşa că avem convingerea că băieţii se vor mobiliza la nivelul maxim şi vor găsi cât mai des drumul spre “Înalta Poartă”.

Tricolorii, aşa cum ne-a spus Piţurcă la conferinţa de presă de luni, au trecut rapid peste euforia victoriei în faţa Ungariei şi sunt concentraţi la meciul cu Turcia. Mai puţin Bourceanu care va lipsi pentru că este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va juca în locul lui Hoban sau, poate, Piţurcă l-ar putea titulariza în linia de mijloc pe Chiricheş. N-ar fi o noutate pentru noul căpitan al tricolorilor, el mai având evoluţii pe acest post. Formaţiile probabile:

– România: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş (Găman), Raţ – Torje, Pintilii, Hoban (Chiricheş), Tănase – Marica, Stancu.

– Turcia: Şahan – Edem, Pektemek, Potuk, Gonul – Demirel, Topal, Ardan Turan, Dursun – Toprak, Bulut.

Partida va începe la ora 21.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia alcătuită din Sven Oddvar Moen, Kim Haglund şi Frank Andas şi televizată în direct de Antena 1.

Picture 5Marţi se mai joacă meciurile Andorra – Olanda şi Ungaria – Estonia, ambele de la ora 21.30.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. In acest caz moralul nu ne ajuta mai curand ne anesteziaza. Un meci are 90 de minute plus pauza, fiecare jucator trebuie sa fie atent minut de minut pentru meciul se pierde deseori din greseli, faulturi inutile in apropierea careului,cornere acordate gratuit,etc. Cuplul Bourceanu-Pintilii este de doua ori mai valoros decat cei doi luati separat,Pintilii si cu Hoban nu va fi nu stiu ce forta. Singurul avantaj cu Hoban este ca el nu este prea cunoscut pentru turci. Cred ca turcii isi vor face jocul lor,daca ii vom prinde pe contaatac atunci va fi bine dar eu cred ca si ei stiu asta si vor raspunde in consecinta. Hai Romania!inca o data.

Lasă un răspuns