Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UDMR cere finanţarea investiţiilor pe proiectele din Transilvania

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Kelemen Hunor a discutat cu premierul Ponta
Kelemen Hunor a discutat cu premierul Ponta

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, la finalul discuţiilor cu premierul Victor Ponta, că a solicitat finanţarea proiectelor din Transilvania în perspectiva bugetului pe 2014, în principal a lucrărilor la Autostrada Transilvania şi a proiectelor începute pe infrastructura locală.

“„În acest an am constatat că investiţiile au fost blocate, nu s-a făcut mare lucru în acest domeniu, nici în infrastrucura rutieră, nici în celelalte proiecte pentru Transilvania. Lipsesc proiectele pentru Transilvania, inclusiv Autostrada Transilvania, care putea fi finalizată în doi-trei ani de zile până la graniţa cu Ungaria, dar prin rezilierea contractului şi nepunând nimic în locul acestui contract investiţiile făcute se vor deteriora”, a afirmat Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

El a precizat că necesarul pentru continuarea lucrărilor la autostradă ar fi de 220 de milioane de euro şi a fost obţinută promisiunea din partea premierului Victor Ponta că în cadrul bugetului pentru 2014 se va găsi o soluţie pentru acest proiect.

De asemenea, liderul UDMR a menţionat că un alt subiect a vizat investiţiile în proiectele începute în cazul grădiniţilor, a şcolilor, a canalizării şi apei, unde lucrările sunt finalizate sau se află într-un stadiu foarte avansat, dar nu sunt achitate facturile.

“Pentru aceste lucrări, da, am solicitat fonduri, fiindcă trebuie să se găsească o soluţie pentru aceste investiţii începute şi nefinalizate”, a mai spus Kelemen Hunor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Si mie mi-e jena cu astfel de edili.
    Nu au pic de rusine.
    Tara arde si ei acorda prioritate problemelor minore dar care le da posibilitatea sa se afiseze si sa apara iar in presa sau pe sticla.
    Ne este sila..
    gicui a spus: 11 septembrie 2013, ora 09:29

    Bine spus,mai sus.
    Nu au timp de probleme serioase ca trebuie sa se ” vanture” pe la fel de fel de festivaluri …
    Nu le pasa de problemele dezastruase din satele romanesti.
    Doar sa mai sarbatoreasca ceva si sa se filmeze…
    roman necajit, a spus: 11 septembrie 2013, ora 08:27

    Le place in draci -sa urce pe scena si sa taie panglici !!!!!!!

    “La deschiderea festivă pe scena sărbătorii au urcat: prefectul Eugeniu Avram, senatorul UDMR Pataki Csaba, Adrian Ştef – preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Riedl Rudolf – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Szasz Piroska, Felician Pop,..”

    RUSINE !-Pompati cu nerusinare bani publici in fel de fel de …..dar “satul pur romanesc” il neglijati ,nu faceti absolut nimic acolo ,desi sunteti solicitati cu insistenta sa va faceti timp sa mergeti pana acolo sa vedeti situatia -ii ignorati desconsiderandu-i !
    NU E BINE alesilor judeteni !!!!

Lasă un răspuns