Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Carei se deschide Cutia timpului și se pregătește un album turistic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Parcul Dendrologic şi Castelul din Carei
Parcul Dendrologic şi Castelul din Carei

Muzeul Municipal Carei și Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei cu sprijinul SC Steiger SRL declanșează campania „Cutia timpului”. Oricine poate aduce un obiect, fie el fotografie, document, desen, vedere, CD, etc. care are legătură cu persoana în sine, cu familia sau cu municipiul Carei și este actual (din perioada 2010-2013), urmând a fi depus în Cutia timpului pentru 20 de ani. Cutia timpului va fi depozitată într-un loc marcat în Parcul Dendrologic din Carei.

Toți cei care doresc să aducă obiecte sunt rugați să se prezinte la Muzeul Municipal Carei situat în Castelul Károlyi, Bulevardul 25 Octombrie, nr.1 sau la biroul Direcției de Cultură, Sport și Turism Carei, din incinta Castelului, sala 26, până la data de 30 septembrie 2013. Alte informații: tel. 0261.864.981. Nu se primesc jucării sau obiecte voluminoase.

De asemenea se pregătește o broșură cu informații turistice despre orașul Carei și zonele cu interes turistic din vecinătate, pentru o mai bună informare a turiștilor și a tuturor persoanelor care vizitează orașul. În acest sens, Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei organizează o întâlnire cu agenții economici din municipiul Carei (hoteluri, pensiuni, pub-uri, locuri de agrement și relaxare, restaurante, baruri, cafenele, terase), în data de 23 septembrie 2013 de la ora 18.00 în Sala de expoziții a Castelului Károlyi (camera 3).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns