Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

1.350 de realizatori de filme din 70 de ţări s-au înscris la Astra Film Festival

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Afişul Astra Film Fest 2013
Afişul Astra Film Fest 2013

1.350 de realizatori de filme din 70 de ţări s-au înscris la cea de-a XX-a ediţie a Astra Film Festival, care va avea loc între 14 şi 20 octombrie, la Sibiu, şi va include proiecţii de filme-portret, eseuri, documentare observaţionale sau producţii despre poveşti locale.

Cea de-a XX-a ediţie a manifestării va aduce în sălile de cinema filme din toate colţurile lumii, proiectate la marile festivaluri de specialitate sau laureate cu distincţii prestigioase. Regizori de top consacraţi pe plan internaţional, alături de tineri studenţi de la cele mai importante universităţi de arte şi film din Europa aduc pe marele ecran de la Astra Film Festival filme-portret, eseuri, documentare observaţionale sau producţii extraordinare despre poveşti locale, necunoscute. Filmele selecţionate vor fi proiectate, cele mai multe în premieră în România, între 14 şi 20 octombrie, la Sibiu.

Organizatorii precizează că Astra Film Festival a fost primul festival internaţional de film din România şi la fiecare ediţie a adus în atenţia publicului cele mai importante producţii internaţionale din anul respectiv. În 2013, Astra Film Festival propune un maraton al filmelor de non-ficţiune din ţări precum: India, Germania, Franţa, Olanda, Israel.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns