Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliștii de la CSM Satu Mare în pragul unui nou campionat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul meci, duminică, la Baia Mare, cu Extrem

handbalDuminică se dă startul în campionatul Diviziei A la handbal masculin, ediția 2013/2014. La start se vor afla un număr de 24 de echipe împărțite în două serii. Echipa Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a fost repartizată în seria B alături de Extrem Baia Mare, Național Sighișoara, Universitatea Cluj, HCM Făgăraș, CSM Oradea, Universitatea Craiova, HC Sibiu, Academica Baia Mare, CSS Sighișoara, Voința Sebeș și HC Argeș Pitești.

Gruparea sătmăreană pornește la drum cu un lot de 16 jucători conduși de antrenorul Nicolae Istrate și cu profesorul Ionel Păcurariu, directorul LPS, la conducerea secției.

“Vrem să jucăm bine, să creștem în valoare, să construim o echipă competitivă la Satu Mare. Nu ne va fi ușor pentru că ne vom lupta cu echipe bune, cu experiență” ne-a declarat ieri antrenorul Nicolae Istrate care a mai spus că își dorește și o clasare la final de campionat peste cea din ediția trecută când CSM a ocupat locul 9. Sigur, argumente în favoarea acestor intenții sunt suficiente, nu le mai enumerăm acum. Un lot destul de valoros, jucători tineri, dornici de a face performanță, un antrenor bine pregătit, cu experiență. în plus, clubul este la zi cu plățile față de jucători. Iar când ai bani în buzunar parcă și jocul e mai bun. Rămâne însă ca dorințele să fie materializate în fapte.

Lotul cu care CSM pornește în campionat este următorul:

– Lucian Cioroiu, Cristian Pogyină și Emanuel Erdos – portari.

– Cosmin Chira, Raul Pop, Ioan Morar (centru), Cristi Jurj, Sergiu Varga, Ioan Mureșan, (interi), Klaus Ungar, Florin Mateș, Santeiu (pivoți), Klaus Ungar, Andrei Pop, Laurențiu Tătăran, Cătălin Tătar (extreme). Din lot mai face parte Ciaca (inter) dar acesta s-a accidentat, fractură la o mână, și va lipsi în sezonul de toamnă.

în prima etapă a campionatului, CSM Satu Mare va evolua în deplasare, la Baia Mare, împotriva echipei Extrem. Meciul se va disputa duminică în sala de sport a :colii generale nr.5, va începe la ora 11.00 și va fi arbitrat de cuplul bihorean Foltic/Pipa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns