Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Organizaţia Judeţeană de tineret a PSD şi-a ales noua conducere

Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean a fost plina cu prilejul alegerilor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean a fost plina cu prilejul alegerilor
Sala mare de sedinte a Consiliului Judetean a fost plina cu prilejul alegerilor

Noul preşedinte este Raul Băbţan, consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor

Vineri, 20 septembrie 2013, în Sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Satu Mare a avut loc Conferinţa Judeţeană a Tineretului Social Democrat, eveniment la care au participat peste 400 de delegaţi, atât din judeţul nostru, cât şi din ţară. Tinerii social democraţi şi-au ales conducerea pentru următorii doi ani. A fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare social democratul Raul Băbţan, un tânăr care s-a remarcat pe scena politică, fiind consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor.

 

Participanţi la eveniment

 

Din prezidiu au făcut parte fostul preşedinte al organizaţiei judeţene TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare – Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare – dr. Dorel Coica – preşedinte al Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat, deputatul USL Octavian Petric, Paula Mare, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate, deputatul Mihai Sturzu, Andrei Tinu, Ionuţ Bujor – preşedintele Organizaţiei Municipale a TSD Satu Mare şi Ioana Bran. La eveniment au participat reprezentanţi ai TSD Maramureş, Cluj şi Sălaj şi nu în ultimul rând ai organizaţiilor de tineret ale altor formaţiuni politice. I-au felicitat pe colegii lor Valentina Pop – Partidul Conservator Satu Mare, Robert Laszlo – TNL, Raul Donca – UNPR, Nagy Szabolcs – UDMR.

 

Ciprian Ardelean a declarat că nu se vede înlăturat, ci este o schimbare care trebuia să vină

 

Organizaţia Judeţeană a Tineretului Social Democrat numără la ora actuală peste 2.000 de membri şi potrivit fostului preşedinte Ciprian Ardelean numărul tinerilor creşte de la un an la altul. Întrebat dacă se simte înlăturat acum la final de mandat, Ciprian Ardelean a declarat că nu se vede înlăturat, ci este o schimbare care trebuia să vină. Reprezentantul organizaţiei din Maramureş chiar a specificat în momentul în care a luat cuvântul că TSD Maramureş îl susţine să devină vicepreşedinte la nivel naţional din partea regiunii de nord vest. Congresul TSD la nivel naţional are loc în luna octombrie.

 

Primarul Dorel Coica< “tinerii au şanse foarte mari să promoveze în Satu Mare”

 

Tinerii social democraţi ştiu şi au avut ocazia să audă din nou de la invitaţii lor din Bucureşti că TSD este cea mai puternică organizaţie din România, o componentă foarte importantă în cadrul PSD. Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a spus că tinerii au şanse foarte mari să promoveze în Satu Mare< “O dovadă şi poate cea mai bună dovadă este faptul că avem cei mai tineri consilieri în Consiliul Local< Florin Iura, Adrian Micle, Manuela Rogoz. Aveo o echipă din rândurile tinerilor la Primăria Satu Mare. Avem mulţi tineri puternici cărora căutăm noi, seniorii, să le oferim o şansă şi putem afirma că la Satu Mare e cea mai puternică organizaţie şi aşa va rămâne cel puţin încă 20 de ani de-acum înainte”. Primarul Dorel Coica a dorit succes echipei care s-a închegat vineri. Deputatul Octavian Petric consideră la rândul său că organizaţia de tineret a avut un aport important în alegerile din 2012 şi că “TSD este o organizaţie care funcţionează ca o echipă ce e zilnic activă şi poate oricând să intre în prima linie la confruntările politice”.

 

Mircea Govor< “PSD şi TSD formează cea mai puternică echipă din Satu Mare”

 

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat că e impresionat de numărul mare de tineri prezenţi la conferinţă, mai mare decât a fost vreodată în ultimii 14 ani< “Formăm echipa cea mai puternică din Satu Mare< PSD şi TSD. Suntem numărul 1 în judeţul Satu Mare, în organizaţia de tineret sunt copii disciplinaţi, hotărâţi pe care îi încurajez să participe în număr cât mai mare la activităţile politice. Felicit echipa ce îşi încheie mandatul, pe Ciprian Ardelean care a avut rezultate bune. Viaţa politică e ciclică. Ciprian Ardelean e aproape de vârsta la care la tineret nu mai poate continua. S-a obişnuit cu organizaţia de bază şi îl asigur de tot sprijinul meu. În politică trebuie să avem înţelepciune, răbdare, funcţiile se obţin muncind, pentru că dacă vrem să le obţinem fără a avea răbdare putem pierde. Raul Băbţan este un tânăr modest, consilierul meu, iar cine rezistă să lucreze cu mine are calităţile care îl recomandă pentru funcţia de preşedinte al TSD Satu Mare. Îi asigur pe tinerii social democraţi de sprijinul meu şi le spun că rezultatele se obţin prin muncă. În ultimul an, tocmai pentru că avem copii muncitori şi hotărâţi, au fost angajaţi mai mulţi tineri ca-n ultimii opt”, a declarat Mircea Govor.

După discursurile celor din prezidiu şi ale invitaţilor s-a trecut la lucrările conferinţei, ales fiind ca preşedinte al TSD Satu Mare pe următorii doi ani Raul Băbţan.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Preşedintele Băsescu va fi bunic

Asculta acest articol Fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, a declarat, sâmbătă, că este însărcinată în