Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Campionat de fotbal la Apaserv câştigat de Secţia apă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zece echipe ale societăţii au participat la această competiţie

fotbalÎn organizarea Sindicatului Liber Comunala şi a conducerii Apaserv, la sala de sport a Colegiului Traian Vuia s-a desfăşurat a 15-a ediţie a Campionatului de Fotbal S.C. Apaserv Satu Mare S.A. Au participat un număr de 10 echipe de la toate sectoarele de activitate a societăţii Apaserv SA: Secţia Negreşti, Secţia Carei, Secţia apă (2 echipe), Secţia Canal (2 echipe), Staţia de Epurare, Uzina de Apă, TESA şi o echipă mixtă cu jucători de la mai multe secţii.

După meciurile disputate, cu tribune pline, cu un arbitraj competent asigurat de Mircea Câmpan şi Tiberiu Ujvari, competiţia s-a încheiat cu următoarele trei echipe pe podium: 1. Secţia apă, 2. TESA, 3.Staţia de epurare.

Campionatul s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte plăcută galeria fiind asigurată de partea feminină de la Apaserv. Salariatele societăţii l-au avut alături pe directorul Apaserv, inginerul Dan Stegerean care a făcut promisiunea că la ediţia viitoare a campionatului va fi prezent şi el în teren, întărind echipa TESA. Tot directorul Apaserv a înmânat premiile şi diplomele acordate la final de competiţie. Astfel, diploma pentru titlul de golgeter i-a fost înmânată lui Balazs Zsolti iar cel mai bun antrenor a fost desemnat Fogel Vasile în timp ce Maştei Anghelina a primit o diplomă specială fiind desemnată cel mai înfocat suporter.

La final, având în vedere că în tribune s-au aflat oaspeţi de seamă, echipa câşigătoare a jucat un meci amical cu echipa Primăriei, din care au făcut parte printre alţii, Dan Băbuţ –  city managerul municipiului, Florin Găzdac –  şeful Poliţei Locale etc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns