Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

70 de motocicliști au participat la evenimentul de lansare a trailerului filmului “Ultimul Zburător”

Afișul preconizat al filmului
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Afișul preconizat al filmului
Afișul preconizat al filmului

Aproximativ 70 de motocicliști au traversat Bucureștiul de la Casa Presei până în zona Mihai Bravu, pentru a promova filmul “Ultimul Zburător”, care va avea premiera pe 14 februarie anul viitor.

Trailerul filmului a fost prezentat joi, în cadrul unui eveniment ce a inclus motociclete spectaculoase, un videoclip Holograf și întâlnirea publicului cu echipa filmului ce promite să fie prima producție Fantasy românească.

Filmul ”Ultimul Zburător” de Ovidiu Georgescu este distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Coloana de 70 de motociclete a plecat de la Piața Presei Libere, urmând apoi traseul Bulevardul Kiseleff—Piața Charles de Gaulle—Piața Victoriei—Șoseaua Ștefan cel Mare—Șoseaua Mihai Bravu, pentru ca în final să ajungă la Terasa Berarilor Garden Club.

La eveniment au participat actorii în rolurile principale Gabriel Duțu și Iulia Verdeș. Cu această ocazie a avut loc și proiecția noului videoclip al trupei Holograf, “Roua Dimineții”.

“Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanțare privată, produs de Asociația Culturală ”Promissum”.

Filmul este prezentat de distribuitori ca fiind prima parte a trilogiei “Promissum”, prima trilogie Fantasy realizată vreodată în România. Toți cei implicați în realizarea acestui film au fost fascinați de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburătorului ce este spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce prezintă o lume neobișnuită.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns