Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Ne place adrenalina” este de părere Tiberiu Csik

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

csik2La conferința de presă de după meciul de la Arad, antrenorul Tiberiu Csik, altfel un tip reținut în declarații, a dat dovadă de umor. “Ne place adrenalina din moment ce marcăm atâtea goluri decisive pe final. Dar, sincer, cred că e vorba și despre o pregătire fizică bună și de una tactică adecvată.

Noi pregătim atent fiecare meci în funcție de adversar” a spus Tiberiu Csik. Antrenorul Olimpiei i-a contrazis pe cei din tabară gazdelor care au fost de părere că un egal ar fi fost echitabil. “Numai cei care țin cu UTA pot spune că egalul ar fi fost echitabil. După cum au stat lucrurile în teren, nu prea cred”. Tibi Csik a mai adăugat că obiectivul Olimpiei este rămânerea în Liga II-a și nimic altceva. “Să nu visăm la promovare. Scopul nostru este să rămânem în Liga a 2-a, iar dacă am prinde primele șase locuri chiar ar fi o performanță pentru noi” a spus tehnicianul grupării sătmărene.

Trică: “Nu meritam nici măcar un punct”

Sportiv, antrenorul echipei UTA, Eugen Trică, a recunoscut că echipa lui a jucat slab și că nu merita un egal sau victoria. “La felul cum am jucat, nu meritam să obținem nici măcar un punct. Remiza ar fi fost un rezultat extraordinar dacă analizăm atent cum au stat lucrurile în teren. Olimpia a jucat exact ceea ce trebuie așa că noi am fost depășiți la toate capitolele”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns