Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 02.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

 

BERBEC. Ești sociabil și plin de amabilitate, pentru că îți place să participi la evenimente sau proiecte deosebite. Te onorează faptul că ești invitat să te alături într-un proiect de anvergură care îți oferă șanse deosebite de afirmare.

 

TAUR. Credeai că vei ajunge la scopul propus cu mult timp înainte, dar orele nu trec în avantajul tău. Dai piept cu o nouă amânare, încât aproape că îți pierzi interesul pentru ceea ce visai să ajungi, dar mâine toate se rezolvă.

 

GEMENI. Lumea are încredere în judecata ta imparțială, dar totuși nu poți da azi un verdict doar pe considerente logice. Inima intervine în decizia ta, ca urmare, vei ține cont și de ceea ce simți, nu doar de ceea ce știi sau crezi.

 

RAC. Erai împovărat de emoții puternice și așteptai de undeva o idee salvatoare care iată, că apare chiar acum, spre bucuria ta. Totul revine la normal, stresul dispare, teama se risipește și ești din nou sigur pe poziție.

 

LEU. Când e în joc imaginea ta profesională, îți asumi și sarcinile cele mai dificile. Știi că de ceea ce faci acum depind și veniturile tale viitoare, precum și poziția la locul de muncă, deci tragi tare și nu te oprești din elan.

 

FECIOARĂ. Primești o veste ciudată, pe care, în primul moment, nici nu ști exact unde să o clasifici. Ești șocat, dar nu ține mult, pentru că îți dai seama repede că în tot răul e și un bine, iar acum efectul benefic e cel care domină.

 

BALANȚĂ. Te afli într-un mediu, unde toată lumea își susține punctul de vedere, iar tu ai impresia că imediat se vor și certa. Părerile diferite sunt absolut firești, dar faptul că fiecare o ține doar pe a lui generează tensiune.

 

SCORPION. Nu te lași tu doborât de un banal obstacol, chiar dacă ți se pare că nu se mai poate face nimic ca să treci peste. Ești ambițios și când vrei ceva, poți, iar acum rezolvarea depinde numai de capacitatea ta de a gestiona criza.

 

SĂGETĂTOR. Chiar dacă pe moment nu apare nimic nou în proiectul de la care ai mari speranțe, nu renunța! Orice lucru important se clădește cu trudă, deci chiar dacă rezultatele întârzie să se arate, tu mergi mai departe pe drumul tău.

 

CAPRICORN. Ai în preajmă colegi care se plâng de lipsuri, și, deși nu te regăsești în problemele lor, ți-e milă de ei. Totuși, nu te lăsa copleșit de compasiune, e normal să nu te bucuri ne neajunsurile lor, dar tu fă-ți treaba mai departe.

 

VĂRSĂTOR. Nu te aștepta ca planurile făcute pentru azi să meargă ca unse, pentru că obstacolele apar din orice. Nu te lăsa, insistă, chiar dacă vezi că e greu, pentru că reușitele acestei zile depind de voința și mai ales de rezistența ta.

 

PEȘTI. E timpul unei renovări masive, la care ai nevoie și de părerea partenerului. Banii pe care i-ai acumulat pot fi folosiți pentru confortul tău domestic, dar nu poți lua decizii cu iz financiar fără să te consulți cu familia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.10 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.03 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.10 Ne aflăm în zodia SCORPION