Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mişcarea Populară condamnă înlăturarea procurorului Lucian Papici de la şefia secţiei I a DNA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) condamnă înlăturarea procurorului Lucian Papici de la şefia secţiei I a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.


“Fundaţia Mişcarea Populară condamnă acţiunea brutală a premierului Victor Ponta de imixtiune în justiţie prin înlăturarea procurorului Papici de la Secţia I de combatere a infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA”, susţine FMP. 

Mişcarea Populară afirmă că Victor Ponta “pune interesul infractorilor din USL mai presus de interesul naţional” şi aminteşte şi de avizul negativ dat de Comisia juridică în cazul lui Varujan Vosganian. 

”După ce acum trei zile USL a făcut zid în jurul ministrului Vosganian şi a obstrucţionat practic procesul de justiţie, acum Ponta îi înlătură pe procurorii care au avut curajul să îi cerceteze pe nomenclaturiştii puterii şi care nu au răspuns comenzilor politice”, susţine documentul FMP. 

Potrivit sursei citate, aceste decizii, “contrare angajamentelor de menţinere a statului de drept” pe care le-a semnat premierul, vor scoate România de pe harta Europei. 

”Înainte de raportul MCV, înainte de decizia privind aderarea la spaţiul Schengen, gestul dumneavoastră demonstrează iresponsabilitate crasă şi este încă o dovadă a faptului că trădaţi interesul naţional pentru a apăra interesele infractorilor din USL”, se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda. AGERPRES

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns