Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

 

BERBEC. O zi excelentă, în care te bucuri sincer de reușitele altora și primești și tu felicitări din partea lor pentru realizările tale. Există un schimb plăcut de vorbe între tine și restul lumii, și nu se resimte nici o invidie sau răutate în anturaj.

 

TAUR. Dai dovadă de un calm imperturbabil într-o situație care, pe altul îl sensibilizează profund. Vei dovedi că atitudinea ta rece este mult mai constructivă. Îți păstrezi detașarea în timp ce toți ceilalți sunt vulnerabili la orice.

 

GEMENI. Călătoriile de azi sunt obligatorii și nu le poți amâna, dar nici nu ai motiv să le amâni. Îți face chiar plăcere să mai schimbi un pic atmosfera

și să întâlnești fețe noi, iar la destinație știi că te așteaptă oameni plăcuți și comunicativi.

 

RAC. Mult așteptatul răspuns vine chiar azi, deci ți se ia o piatră de pe inimă. Ai scăpat de un stres, pentru că stăteai ca pe ghimpi, neștiind ce se petrece sau încotro te îndrepți. Odată ce lucrurile revin la normal, te poți și tu relaxa.

 

LEU. Ceva lipsește din relațiile pe care le ai cu cei din anturajul tău, o apropiere sau deschidere sufletească, pe care tu pui mare preț. Astăzi vei găsi soluția de a comunica cu ei în mod optim, iar discuțiile purtate vor fi fructuoase.

 

FECIOARĂ. Viața de familie este armonioasă. Orice i-ai povesti partenerului, fie că e vorba de bucurii sau de griji, va găsi un ecou în sufletul lui și se va implica trup și suflet în preocupările tale, iar această implicare e valabilă și din partea ta.

 

BALANȚĂ. Se apropie niște evenimente care declanșează în tine o oarecare agitație. Poate este o agitație constructivă, ce se traduce prin nerăbdare, elan, entuziasm, dar poate să te facă să și greșești, pentru că în grabă poți scăpa amănunte.

 

SCORPION. Pleci în delegație în interes de serviciu sau umbli toată ziua cu treburi profesionale, dar îți place ceea ce faci. Nu deplasările în sine te interesează, ci oamenii pe care îi întâlnești, deoarece pot fi persoane cu care îți face plăcere să discuți.

 

SĂGETĂTOR. Sacrificiile zilei se măsoară în bani, ceea ce e mult mai suportabil decât să plătești cu alte valori mai prețioase. Trebuie să dai o anumită sumă de bani, deci nu te bucuri, dar nu vrei să ratezi nici ceea ce ți se oferă în schimb pentru ei.

 

CAPRICORN. Ai o discuție confidențială cu un coleg și păstrați fiecare secretul. Tot ceea ce s-a spus vă va fi de ajutor amândurora, ca atare e mai bine să nu afle nimeni ce ați vorbit. Planurile cu tentă secretă sunt favorizate astăzi de astre.

 

VĂRSĂTOR. Parcă toți au ceva de împărțit cu tine, încât, la un moment dat nu ai mai vrea să vezi pe nimeni. Nu ai tu treabă cu cei din jur, nu ți-au făcut niciun rău, nici tu lor, dar astăzi este o zi când ai vrea să fii singur, să-ți poți termina munca.

 

PEȘTI. Ești gata să rupi orice relație cu cel care se dovedește a fi un mincinos, dar nu ar trebui să fii totuși atât de tranșant în decizii. Poate, nici nu avea intenția să te mintă, doar informația pe care o deține și ți-o transmite este falsă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 27.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 07.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ