Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Unii comercianţi uită să adune frunzele uscate din faţa magazinelor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

   Am fost sunaţi la redacţie de Kerekes Istvan, domiciliat în Satu Mare, cititor al ziarului nostru. Acesta aduce în atenţie publică existenţa frunzelor uscate de pe  trotuare şi nepăsarea deţinătorilor de magazine.

Iată ce ne-a spus: “Am avut deja la început de octombrie temperaturi negative şi la Satu Mare. Frunzele copacilor s-au cam uscat brusc şi se aştern pe trotuare şi pe aleile dintre blocuri. Nu sunt puţine magazinele de pe Drumul Careiului din reşedinţa de judeţ, care au în faţa lor frunze.

După câte am citit prin ziarele locale am reţinut că la nivelul municipiului Satu Mare este hotărâre de consiliu local prin care proprietarii de magazine sunt obligaţi să întreţină curăţenia în faţa unităţilor respective indiferent de activitatea desfăşurată.

Se pare că acest aspect este ignorat mai ales de deţinătorii de unităţi comerciale pe partea dreaptă în sensul de deplasare spre Carei. Am convingerea că angajaţii poliţiei locale s-ar putea implica în a-i obliga pe comercianţi să întreţină curăţenia pe trotuare”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns