Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primarul Dorel Coica interzice şcolilor să ceară bani sau materiale de curăţenie de la elevi şi părinţi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primarul Dorel Coica
Primarul Dorel Coica

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a transmis unităţilor de învăţământ din oraş următorul anunţ:

“Deoarece sunt multe sesizări din partea părinţilor cu situaţie materială precară pentru că unităţile de învăţământ din municipiul Satu Mare au solicitat acestora materiale de curăţenie şi igienizare a sălilor de clasă şi pentru dotarea lor vă informăm că Primăria municipiului Satu Mare a alocat sume pentru acoperirea acestor cheltuieli din bugetul de stat.

Interzicem unităţilor de învăţământ să solicite bani sau materiale de curăţenie şi igienizare a sălilor, de la elevi şi părinţi.

Materialele de curăţenie, igienizarea sălilor de clasă precum şi dotarea acestora se suportă din Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare, cap 65, Învăţământ”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

20 de comentarii

  1. Felicitari pentru initiativa dlui primar. Dar pe cand astfel de initiative si in mediul rural? Se stie ca majoritatea directorilor de la scolile din mediul rural sunt niste hapsani si hrapareti…primesc bani de la primarii dar jupoaie si parintii si elevii de bani… unde este invatamantul gratuit? Putini parinti ar *dona* bani pt scoala dar presiunile si amenintarile directe sau indirecte ale directorilor si dirigintilor obliga copiii si parintii la cotizatii…dar sa stiti ca lumea nu vrea sa dea bani pt un sitem finantat de stat dar prost gestionat de directori

  2. Cioca este mai bun decit Ilies, dupa cite se vede.
    Spor la munca, si faceti curatenie in oras, in special cei care tot comenteaza, si numai nu-i poti face pe plac. Aceste persoane tot comuniste/socialite au ramas. Numai nu poti sa le faci pe plac.

  3. Felicitari domnule primar,ar fi bine sa se procedeze la fel in toate scolile din judet ,parca ministrul a dat un ordin ca nu e voie sa ceara bani de la copii dar nu se tine cont de asa ceva in scoli.eE greu pentru parintii care au doi trei copii ,se cer sume destul de mari plus bani pentru materiale auxiliare.

Lasă un răspuns