Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O fetiţă a căzut într-un ciob de sticlă. A fost operată de urgenţă

Sigla Informatia Zilei
O fetiţă a ajuns la spital cu o plagă penetrantă de 10 - 11 cm. Micuţa a fost operată de urgenţă. In cursul zilei de vineri, 11octombrie, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 29 ani, domiciliat în Satu Mare, despre faptul că fiica concubinei sale, minoră, de 9 ani, a căzut accidental intr-un ciob de sticlă provenit din spargerea unui tablou în locuința, rănindu-se in zona omoplatului stâng. Mama fetiței, i-a extras ciobul, rezultand o rană penetrantă de aproximativ 10-11 cm, cauzându-i involuntar o sângerare abundentă. Minora a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, unde s-a intervenit chirurgical. Cercetările continuă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

smurd-ambulantaO fetiţă a ajuns la spital cu o plagă penetrantă de 10 – 11 cm. Micuţa a fost operată de urgenţă.

In cursul zilei de vineri, 11octombrie, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 29 ani, domiciliat în Satu Mare, despre faptul că fiica concubinei sale, minoră, de 9 ani, a căzut accidental intr-un ciob de sticlă provenit din spargerea unui tablou în locuința, rănindu-se in zona omoplatului stâng. Mama fetiței, i-a extras ciobul, rezultand o rană penetrantă de aproximativ 10-11 cm, cauzându-i involuntar o sângerare abundentă. Minora a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, unde s-a intervenit chirurgical.

Cercetările continuă.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Antal Ligeti

IFPLUSISTORIE LOCALĂ

Peisagistul Antal Ligeti s-a născut la Carei şi a fost susţinut de grofii Karolyi

Născut la Carei în 5 ianuarie 1823, Antal Ligeti a devenit un artist important pentru istoria artelor plastice în Ungaria, mai întâi prin realizările sale ca pictor, apoi prin activitatea sa de director al Muzeului Naţional din Budapesta în a doua parte a vieţii. Destinul său se leagă şi de familia nobiliară Karolyi, care l-a susţinut material, permiţându-i să călătorească în Europa şi în Orient şi asigurându-i o existenţă fără grija zilei de mâine.