Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tânăr cu mandat european de arestare a fost prins la Dorolț

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de poliție comunală Dorolț l-au depistat și reținut pe R. Attila de 28 ani, care poseda mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și vătămare corporală.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Judecătorul care l-a achitat pe Dorel Tukaci a fost trimis în judecată

Mircea Puşcaş – judecător la Curtea de Apel Oradea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea. Este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă şi trei infracţiuni de fals în declaraţii, din care una în formă continuată. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Marcel Piştuca în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă. Mircea Puşcaş este judecătorul care l-a achitat pe Dorel Tukaci după ce acesta fusese condamnat la pedeapsă privativă de libertate. După ce Judecătoria Satu Mare îl condamnase la 7 ani închisoare, la curtea de Apel Oradea, Dorel Tukaci a fost achitat.

Sigla Informatia Zilei

10 permise de conducere au fost suspendate în 5 ore

Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat joi, 6 iunie, între orele 6 – 13, o acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie, în municipiul Satu Mare şi pe alte drumuri naţionale din judeţ. S-a urmărit în mod prioritar depistarea acelor conducători de vehicule care nu respecta limita de viteză admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum şi cea impusă prin mijloace de semnalizare.