Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antrenamente gratuite azi la Centrul de Aerobic, Indoor cycling şi Fitness PrimaGym Satu Mare

Andrei Chirilă - Steel Combater trainer Cluj Napoca
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

andrei chirila (1)

Ziua Porţilor Deschise pentru toţi cei care vor să îşi încerce latura YANG şi YIN

Marţi, 15 octombrie 2013, Centrul de Aerobic, Indoor cycling şi Fitness PrimaGym Satu Mare îşi deschide larg porţile pentru toţi cei care vor să îşi încerce latura YANG şi YIN în cadrul unor antrenamente gratuite care au loc pe tot parcursul zilei.

E Ziua Porţilor Deschise, o zi în care echipa PrimaGym vă transmite următorul mesaj< “Eşti complet dacă eşti în echilibru! Atât psihic, cât şi fizic!”. Şi vine şi următoarea întrebare< “Vrei să te cunoşti?”. Ei bine, cei care răspund afirmativ la această întrebare sunt aşteptaţi la PrimaGym marţi între orele 8 şi 21 în Satu Mare, Piaţa Eroii Revoluţiei nr. 5.

Iată programul zilei în Sala Aerobic:

 

16.25 – 16.55 – Gimnastică YIN – YANG pentru copii, Antrenamente Yin, antrenamente YANG

 

17.00 – 17.30 – Cardio Fitbox

 

17.35 – 18.05 – bodyART

 

18.10 – 18.40 – Bokwa Fitness – unic şi nou în Satu Mare

 

18.45 – 19.15 – Pilates

 

19.20 – 20.00 – Steel Combat – unic şi nou în Satu Mare – invitat special Andrei Chirilă – Steel Combater trainer Cluj Napoca şi echipa Steel Combat PrimaGym în premieră

 

20.05 – 20.35 – bodyART Stretch

 

20.40 – 20.50 – prezentare sistem real de autoapărare Krav Maga

 

20.50 – extragere Tombolă.

 

În Sala Indorr Cycling:

 

17.35 – Spinracing

 

18.10 – Spinning

 

18.45 – Spinracing

 

19.20 – Spinning

 

În sala de Fitness, de la ora 8 la 21 sunteţi aşteptaţi la exerciţii. Pe parcursul întregii zile în sală sunt alături de dumneavoastră antrenorii PrimaGym.

De la ora 18 la ora 21, în sala de aşteptare se face măsurarea tensiunii arteriale şi a glicemiei, se măsoară procentul de grăsime din organism şi puteţi obţine sfaturi în privinţa unui stil de viaţă sănătos şi de nutriţie.

Participând la cel puţin patru antrenamente de Ziua Porţilor Deschise, şansele de a câştiga premii sunt mari. Printre premiile YIN şi YANG se numără< servicii gratuite de coafură oferite de Szolosi Rita, un serviciu medical gratuit din partea dr. stomatolog Titus Osz, o creaţie vestimentară semnată Alena Ignătescu, 3 abonamente Full Club valabile o lună, o cină romantică pentru două persoane în valoare de 100 de lei din partea Restaurantului Poesis.

Cei care caută şi distribuie programul YIN – YANG Day pe Facebook au şansa să câştige unul din cele trei abonamente Full Club de o săptămână la PrimaGym, iar marţi, 15 octombrie, orice abonament achiziţionat are o reducere de 15%. Pentru latura YANG, Nicovid Satu Mare oferă participanţilor pe tot parcursul zilei energizante Bomba, iar pentru latura YIN masaj gratuit în şedinţe de câte 15 minute. O altă surpriză pentru clienţii PrimaGym este aceea că în cazul în care aduc un nou client ce e pentru prima dată la Primagym, amandoi primesc 25% reducere la abonamentul făcut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns