Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu crede că Băsescu nu are motive să respingă nominalizarea lui Gerea la Ministerul Economiei

Andrei Gerea e ministru de doar 4 luni
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei
Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marţi, că nu există nici un motiv în ceea ce priveşte o posibilă respingere de către preşedintele Traian Băsescu a nominalizării lui Andrei Gerea la conducerea Ministerului Economiei.

“Eu am emoţii din ce în ce mai mult. Adică, eu sunt o persoană care mă îmbogăţesc sufleteşte cu trecerea anilor. Nu există niciun motiv în ceea ce-l priveşte pe dl. Andrei Gerea ca preşedintele să exercite acest curios drept de veto o dată, numai o dată, pe care i l-a dat Curtea”, a spus Antonescu, citat de Agerpres.

Antonescu a mai spus că este vorba despre un minister foarte greu, într-o ţară care are principala problemă în sfera economică, pentru că există subiecte pe agendă foarte presante, urgente şi complicate, de genul Oltchim, Cuprumin, dar şi problema exploatării resurselor naturale.

El a reamintit că în momentul în care Ovidiu Silaghi a fost desemnat de PNL ministru al Transporturilor “nu exista niciun motiv, niciun dosar, niciun element”.

“Nu există niciun temei să credem că şi domnului Gerea i-ar putea apărea aşa un dosar, vreo declaraţie a cine ştie cui. Nu, vorbind foarte serios, nu am nicio emoţie în această privinţă”, a punctat Antonescu.

Liderul liberalilor a vorbit şi despre faptul că premierul Victor Ponta a anunţat că acceptă propunerea PNL privind nominalizarea lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei.

“Iată ce bine ne înţelegem noi doi, cum spunea un cântec bătrânesc”, a spus Antonescu.

La rândul său, Andrei Gerea s-a declarat convins că în lucrurile vor evolua potrivit legii când propunerea va ajunge la Preşedinţie.

“Nu este o emoţie personală. Este adevărat că este un moment important în viaţa fiecărui politician, dar eu sunt convins că lucrurile vor evolua conform legii”, a spus el.

Liderul deputaţilor PNL, Andrei Gerea, a fost propus de conducerea partidului pentru a prelua portofoliul de la Economie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns