Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un consilier PSD şi-a dat demisia din cauza scandalurilor din PDL Păuleşti

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Consilierul PSD Catalin Daniel Fekete depune juramantul in fata consilierilor din Paulesti
Consilierul PSD Catalin Daniel Fekete depune juramantul in fata consilierilor din Paulesti

    Miercuri, 16 octombrie, consilierii locali din Păuleşti s-au reunit în şedinţa lunară. Proiectul ordinii de zi menţiona 6 proiecte de hotărâri. Deschiderea şedinţei a fost furtunoasă ca urmare a neînţelegerilor din PDL Păuleşti. Disputele dintre Zenoviu Bontea şi Sandu Ovidiu Donca întreţin o stare tensionată în consiliul local, susţin consilierii din celelalte formaţiuni politice.

Acuze reciproce între consilierii PDL Păuleşti

Cu puţin după ora 9, în lipsa consilierului Alexandru Cătălin Groza, cel care urma să fie preşedinte de şedinţă, întâlnirea a început, fiind prezidată de viceprimarul Valer Şuta. Votarea şi semnarea procesului verbal de la şedinţa anterioară a fost urmată de prezentarea proiectului ordinei de zi. Faţă de cele 6 proiecte de hotărâri propuse iniţial s-a sugerat şi un alt proiect de hotărâre privind diminuarea cu 2,7 hectare a păşunii din Păuleşti. Asta pentru a onora o hotărâre judecătorească din luna februarie 2013 definitivă.

Au început primele discuţii în sensul că Sandu Ovidiu Donca, membru PDL, preşedintele organizaţiei locale în accepţiunea sa, după cum s-a exprimat, a solicitat în scris scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâri care-l privesc până la clarificarea situaţiei. Omul susţine că nu şi-a dat demisia din PDL, motiv  pentru care nu este cazul să fie schimbat din funcţia de consilier local.

Acest aspect s-a făcut remarcat cu aproximativ două luni în urmă. Donca este convins că este lucrat de Zenoviu Bontea, cel care îşi doreşte să devină preşedintele organizaţiei locale a PDL şi poate chiarmai mult. Replica lui Bontea n-a întârziat să apară. A prezentat copii ale unor acte pe care el le consideră necesare şi suficiente pentru ca Donca să fie schimbat din funcţia de consilier local, locul acestuia să fie luat de Radu Solduban.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită din 17 octombrie disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

20 de comentarii

  1. despre alcolistul joska primarul aaceri cu terenuri locuri de casanca dece nu spuneti nimic ?? a distrus un bun al comunei masina,face afaceri cu terenuru cu locuri de casa,pana si tata lui rytli fost prefec udmr,a primit loc de casa,cu ajutorul afaceristei eva.

  2. …Gelule , chelule… esti gata sa ne dai pe spate…si sa ne siderezi…Mai boule , Paulestiul e tepuit de PSD si UDMR de 20 de ani…dar tu spui ca boul ca… schimbarea nu e indicata…totul e bine …Tovarasi…Liniste …Nu-i deranjati pe hoti .

  3. Vam mai scris un comentariu cu cateva luni in urma,cand ati mai avut un scandal in cadru consiliului local,si in ala era inplicat —–Zenoviu Bontea—–.
    —Fiti atenti oameni buni,asta atata va zapaceste acolo,pana ajunge primar,aveti grija pentru ca pe ala nu il intereseaza bunul mers al comunei,il intereseaza functiile, bani,nimic mai mult,avand in vedere ca este un om versat de cand lucra pe la frontiera,va zapaceste fara sa va prindeti de figura,provoaca diferite scandaluri dupa care sta deoparte si se uita,va lasa sa va scoateti ochi,o sa apara si comentarii scrise de el sub diferite nume.

  4. oameni ca si acesta sint iin fiecare comuna merg pe listele unui parit iar dupa alegeri fug in bratele primarului pt asi continua afacerile si a da tunuri in continuare cine crede ca un consilier trece de la un partid la altul doar de dragul cetatenilor e nebun , aesti oameni sint obisnuiti cu tutnuri si ii intereseaza doar afacerile lor ,

  5. undei teren de vinzare acolo si talpos are dar iel si cu ferenti au cam inpartit in3 tot ceapeul lo facut sila bodea lo vindut pe pasunea taurilor de pe str viorele aluat 190 000 de euro ori 3 deci mai ieste si pe gioceilor si in amati ambud etc dar nu se va termina caci doar iei au fost sefi de la inceput trezitiva

  6. Cam palid primarul, oare de ce? Urmatoarea demisie va fi a lui? Pe cine mai paste pericolul baietilor cu ochi albastri? Sper ca pe cati mai multi…nu prea le este locul acolo. Ala din Amati inafara de a se certa si scandaliza, asi urmari interesele proprii, loc de casa, pod, apa, umplutura de pamant pe teren nu stie nimic, un intrigant si profitor. Apropo, la locul de casa unde si-a facut pod si a extins reteaua de apa lucreaza seara sa nu-l vada lumea. Cine i le-a facut plocon?

  7. Donca si-a dat demisia si din functia de presedinte al partidului la nivel local si din cea de consilier dar acu o intorce ca la Braila. Si-a tradat colegii inca inainte de locale dar la fel si-a tradat si noii aliati, poarta vorba ca babele de la un partid la altul.

  8. ma , Salajan a fost primar la Pomi, la REVOLUTIE, a venit de acolo in PORTBAGAJ de Dacie, a facut avere la Paulesti, amu fuge de A.N.I., da macar dintre consilieri avea liceul terminat la SERAL chiar daca nu a dat cartile inapoi la R Gheorghe>

  9. Vedeti-va de treaba oameni buni, Salajan, psd-ist rosu convins, si-a dat demisia din cauza disputelor din pdl? Si ginerele lui e pdl-ist. Si-a dat demisia pentru ca se scufunda barca cu ex…ci si crede ca va scapa. Se insala, il duce Iosca cu el, impreuna au masluit si si-au facut facutele la Paulesti de multi ani. Credeti ca Salajan lasa din mana pestisorul de aur din proprie initiativa? Sa fim seriosi! Asta nu o crede nimeni… a fost omul nr 1 in consiliul local ani de zile nu pentru ca era asa de capabil sau de filantrop ci pentru ca asa si-a facut afacerile si mai cate care, fiti siguri , vor reiesi, cu sau fara demisia lui. Vor mai urma si alte demisii, nici nu peste mult…

  10. Donca s-a laudat prin Amati ca el a facut podurile din sat, podurile sunt facute de cei de la canalizare, ca el si-a facut pod la terenul lui din capatul Amatului, asta-i altceva. La fel si-a rezolvat extinderea de retea de apa, cu asta s-a laudat Ioska ca l-a ajutat, si-a umplut locul cu pamant si-a pus chiar salcii, la fel ca cele din asa zisele parcuri, dar ca si cele din parcuri s-au uscat. In comuna nu se poate face extindere de retea de apa dar la Donca din Amati se poate. Lucreaza la terenul respectiv numai pe inserate, considera ca nu il vede nimeni. Din functia de presedinte al PDL Paulesti si-a dat demisia in februarie, in prezenta a cinci reprezentanti de la judet si a unora care au venit la sedinta pe post de spioni ca sa poata da mai departe ce s-a discutat, ca pe urma nici ca au mai activat in PDL. El si-a vandut colegii inca inainte de locale numai ca se stia treaba asta. Probleme celor care i-au promis protectie in schimbul votului din consiliul local este ca ii vinde la fel ca pe cei din PDL celor care promit mai mult. Se stie de cine e vorba. El era cel care purta vorba de la PDL la UDMR si USL numai ca si cei de la PDL stiu tot ce se intampla in UDMR si USL si ghiciti de la cine? De la Donca, normal. Cei care au incredere in el se inseala amarnic.

  11. sustinandu-l pe Suta din umbra si penumbra,crezand ca toata lumea ii proasta,un pic mai desteapta ca el!!!:),consilierul demisionar PDL,sustinator PSD , stimabilul si moralistul Donca spera ca dupa ce v-a face ditamai SACOIUL de voturi pentru PSD,la prezidentiale ,ca doar asa a promis!!!:))))sa ii ridice SUTA si casa in rosu ca pod,apa si umplutura de paman i-a rezolvat pe banii contribuabililor din comuna Paulesti…………..numai ca oamenii din comuna stiu cine este Donca si cat ii poate bibilica si cu parere de rau pentru cei din PSD, o sa isi i-a o mare teapa………………..!!!

  12. domnule ghe ,la medies este o situtie mai complicata primarul sa lasat compromis de catre viceprimarul iancu,consilierul suteu , si secretar care impreuna folosesc si au arat aproximativ 80 hectare de pasune ,primaria medies a devenit o afacere proprie a viceprimarului iancu si secretarului ei dicteaza tot ce se face in meidies cu terenurile si jafurile cu pasunile locale

  13. acestea sint politicile usl nu mai conteaza actele sau hotaririle cum va explicati ca in meiesu aurit un consilier si-a dat demisia de 3 ori in scris si verbal iar primarul ZETEA refuza sa il inlocuiasca ,iar alti doi au exclusi din pdl de 1,5 ani si nu ia act de acest lucru doar de drugul de a putea pune mina pe aproximativ 200 hectare pasune comunala oare DNA ,prouratura, politia, chiar nu mai are personalitate sa faca lumina

  14. … suspectez autorul de … oligofrenie , daca atat intelege din cele petrecute… Donca si-a dat demisia …cu scris de manuta proprie , voteaza cu PSD in schimbul protectiei fata de Fisc si a unor ciupeli ordinare…iar Salajan e pur si simplu incompatibil si penal…ca si Iosca ,Suta si Eva .

Lasă un răspuns