Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un polițist din Satu Mare a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din București

Un poliţist de 21 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, într-o stație de tramvai din București. Polițistul este din Satu Mare, iar după absolvirea școlii de agenți a fost repartizat la secția 20 Poliție. Agresorul n-a fost prins.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

portret_robot_20_10_2013Un poliţist de 21 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, într-o stație de tramvai din București. Polițistul este din Satu Mare, iar după absolvirea școlii de agenți a fost repartizat la secția 20 Poliție. Agresorul n-a fost prins. Împreună cu alți colegi, polițistul se întorcea de la o petrecere iar în stația de tramvai a fost înjunghiat de un indivit, care a fugit de la fața locului. Stare polițistului este bună însă mai trebuie să rămână câteva zile în spital.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea autorului. Bărbatul acuzat de tentativă la omor are 25 – 28 ani și următoarele semnalmente: înălțime 1,75 – 1,80 m, constituție atletică, ten deschis, păr blond-șaten, tuns scurt, ochi căprui, sprăncene subțiri. Cei care pot oferii detalii cu privire la persoana căutată sunt rugați să sune la 112.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. sambata dimineata dupa o petrecere?!!!nu cumva era si baut?dar dobitocul asta din poza de unde venea,nu cumva de la o petrecere?!!!nu cumva era si el baut?!!!eu zic ca a fost o altercatie intre doi betivi,poate drogati, in statia de tramvai,posibil ca se cunosteau de la petrecere.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Patru hoţi au ajuns pe mâna poliţiştilor

Patru hoţi au fost prinşi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Livada. Printre aceştia numărându-se şi doi minori de 12 şi 17 ani. Mai mult, în urma acţiunii poliţiştilor s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor furate şi restituirea acestora proprietarilor păgubiţi.