Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei meciuri în cinci zile pentru baschetbalistele de la CSM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul, miercuri cu Nova Vita Târgu Mureş, de la ora 18.00 în sala LPS

baschetCSM Satu Mare joacă miercuri în cea de-a patra etapă a Ligii Naţionale de baschet feminin, contra echipei Nova Vita Târgu Mureş. Este un meci pe care sătmărencele trebuie să-l câştige, dat fiind şi faptul că întâlneşte ocupanta ultimului loc după trei runde.

Update: E oficial. Federația Română de Baschet a aprobat ca meciul dintre Alexandria – CSM Satu Mare să se joace duminică, 27 octombrie, de la ora 18.00. Meciul contează pentru etapa a 6-a.

Este o săptămână de foc pentru sătmărence şi pentru antrenorul Petru Eleş. Spunem asta deoarce miercuri joacă cu Nova Vita, sâmbătă cu Craiova, iar duminică ar putea întâlni Alexandria la ea acasă. Pentru meciul din urmă, mai lipseşte doar acordul Federaţiei Române de Baschet, însă mai mult ca sigur că se va disputa duminică deoarece ambele echipe au fost de acord.

baschet2“Am primit o solicitare de la echipa din Alexandria care se va confrunta cu unele probleme săptămâna viitoare. Echipa de junioare este angrenată într-o altă competiţie, au acelaşi antrenor şi nu pot veni în Satu Mare pentru meciul din etapa a 6-a. Probabil că vom rămâne în Alexandria pentru duminică, după meciul cu Craiova”, a declarat antrenorul Petru Eleş. Meciul cu Alexandria din etapa a 6-a era programat să se joace în Satu Mare însă s-a inversat cu cel din retur.

Tot în conferinţa de presă găzduită marţi în sala LPS, acelaşi antrenor ne-a spus că “Meciul cu Nova Vita trebuie să-l câştigăm, este prima confruntare în care pornim ca favorite. Târgu Mureş este o echipă ciudată, cu 3 americance şi o unguroaică, dar n-a demonstrat până acum că ar fi o putere deosebită. Respectăm orice adversar, şi nu credem că va fi un meci uşor, însă mergem la victorie, cu siguranţă.”

Prezentă şi jucătoarea Eniko Laza aceasta a declarat că echipa îşi doreşte să obţină trei victorii din trei posibile. “M-am acomodat foarte repede la această echipă, atmosfera este foarte bună. Va fi o săptămână grea pentru noi, însă cu siguranţă că putem să obţinem trei victorii”, spune Eniko.

În ceea ce o priveşte pe jucătoarea Tabytha Wampler, aceasta s-a recuperat, va putea juca, însă nu la capacitatea maximă.

După trei etape, Petru Eleş crede că sunt 5 echipe care se bat pentru primele locuri în Liga Naţională. Acestea sunt Sepsi, Alba Iulia, Arad, Târgovişte şi Alexandria, iar “În ceea ce ne priveşte pe noi, sunt patru echipe care se vor lupta pentru ultimele trei locuri din play-off: CSM, Galaţi, Timişoara şi Braşov”.

Meciul CSM Satu Mare – Nova Vita se joacă miercuri, în sala LPS, de la ora 18.00. Vor arbitra Ionuț Moraru și Amalia Marchiș. Comisar FRB – Marian Oprea.

Celelalte meciuri ale etapei:

– Rapid – Alba Iulia (ora 12.00)

– Cluj-Napoca – Braşov (ora 16.00)

– Alexandria – Craiova (ora 18.00)

– Galaţi – Sepsi (ora 18.00)

– ICIM Arad – Târgovişte (joi, ora 18.00, Digi Sport)

– CSM Oradea – Timişoara (29 octombrie, ora 17.00).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns