Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un maramureşean a fost prins cu ţigări de contrabandă

Un maramureșean este cercetat pentru contrabandă după ce polițiștii de frontieră au descoperit că acesta transporta aproape 3.000 pachete de țigări de proveniență ucraineană pentru care nu avea acte.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

001Un maramureșean este cercetat pentru contrabandă după ce polițiștii de frontieră au descoperit că acesta transporta aproape 3.000 pachete de țigări de proveniență ucraineană pentru care nu avea acte.

 

Marţi, 22 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Negreşti Oaş, în cooperare cu poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmaţiei şi Sarasău, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

În cadrul acţiunii, în jurul orei 8, în localitatea Negreşti Oaş, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen, care era condus de un maramureşean în vârstă de 37 ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul mașinii, 2.980 pachete de țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 13.339 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Acum, șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns