Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Profesorul de franceză”, o nouă premieră la Teatrul de Nord

"Profesorul de franceză"
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
"Profesorul de franceză"
“Profesorul de franceză”

A doua premieră a secției române a Teatrului de Nord este anunțată pentru sfârșitul acestei săptămâni. Duminică 27 octombrie, de la ora 19, în Sala Mare, se va pune în scenă o nouă comedie semnată de Tudor Mușatescu, la două stagiuni după succesul cu “Titanic Vals”.

“Profesorul de franceză” este printre ultimele piese scrise de marele dramaturg, imediat după Al Doilea Război Mondial, și pare o evadare în lumea gingășiei adolescentine. Regia spectacolului este semnată de Andrei Mihalache, iar decorul de Alexandru Radu. Din distribuție – numind aici doar titularii rolurilor – fac parte Dorina Nemeș, Alina Negrău, Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Cristian Iorga, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan, Anca Similar, Raluca Mara, Anca Dogaru, Bianca Lidia Cuteanu, Tibor Székely, Gabriela Dorgai, Radu Botar, Cosmin Domnișan.

Organizatorii anunță< “Spectacol interzis majorilor cu deficiențe de visare și cu sindrom de scleroză sufletească! Reprezentația poate conține limbaj poetic, nuditate sufletească cu puternice conotații de ingenuitate și scene prelungite de inocență nedisimulată.” Este valabil abonamentul de premieră “:tefan Mareș” și biletele costă 30 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns