Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Benjamin Bodo a luat titlul de campion național la C.N. de floretă-speranțe

Ardonl Izsaki, Benjamin Bodo, Pop Edwin, Atila Fille, Iulian Aldea (de la stânga spre dreapta)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iar Iulian Aldea și Pop Edwin medalia de bronz

Ardonl Izsaki, Benjamin Bodo, Pop Edwin, Atila Fille, Iulian Aldea (de la stânga spre dreapta)
Arnold Izsaki, Benjamin Bodo, Pop Edwin, Atila Fille, Iulian Aldea (de la stânga spre dreapta)

Rezultatele excelente pentru scrima sătmăreană continuă să apară. Joi a fost rândul floretiștilor de la CS Satu Mare să-și arate valoarea la Campionatul Național de speranțe, băieți. 

Găzduit de capitala București, au participat 37 de floretiști din țară, 4 dintre ei fiind din orașul nostru. Și nu a fost doar o simplă participare. Trei dintre ei au terminat pe primele locuri.

Benjamin Bodo, cel care face furori în acest sport, a demonstrat încă o dată cât de bine stăpânește floreta. După ce în urmă cu câteva săptămâni a ocupat poziția a 11-a la Circuitul European de cadeți, acum a luat titlu național la speranțe. În finală a trecut ușor de Cristian Cândescu (Steaua) cu scorul de 15-4. Bodo și-a luat revanșa după ce a pierdut recent în fața lui la Florina, în Grecia într-o nouă etapă a Circuitului European de cadeți. În grupe a primit doar 2 tușe în cinci meciuri!

Ceilalți sătmăreni, Iulian Aldea și Edwin Pop au obținut medalia de bronz. Iulian a luat doar 4 tușe în grupe, iar pentru intrarea în tabloul de 8 a trecut de Victor Gheorghe, cel care s-a clasat pe 8 la Circuitul European din Grecia. Steven Pop a terminat pe locul 17.

Antrenorii Arnold Izsaki și Atila Fille, care au făcut deplasarea cu acești sportivi minunați sunt foarte mândri de ei și așteaptă încă o medalie prețioasă la proba pe echipe care se va desfășura vineri. Imediat după băieți urmează fetele, la aceeași categorie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns