Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Rudolf Fatyol şi Teatrul de Nord reprezintă Satu Mare la Bucureşti în aceste zile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ateneul_Roman
Rudolf Fatyol concertează la Ateneul Român

A doua parte a lunii octombrie programează două prezenţe sătmărene la cel mai înalt nivel pe scene importante ale Capitalei. Una muzicală, prin violonistul Rudolf Fatyol, şi una teatrală, prin secţia română a Teatrului de Nord.

Rudolf Fatyol va cânta la Ateneul Român în 26 octombrie, de la orele 19, alături de Filarmonica George Enescu (cea mai importantă orchestră simfonică a ţării), ciclul de concerte “Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, piesa de rezistenţă a repertoriului său. Concertul mai cuprinde şi Stabat Mater de Gioacchino Rossini şi va fi dirijat de italianul Alessandro Fabrizi, având un cvartet solistic format din Irina Ionescu, Ştefania Boloş, Cristian Bălăşescu şi Constantin Cocriş. Primul concert, de joi seară, a fost un mare succes, sala Ateneului fiind arhiplină. La al doilea, de sâmbătă, vom fi prezenţi, urmând a publica un reportaj săptămâna vitioare.

Teatrul de Nord, după cum v-am mai anunţat, participă în Festivalul Naţional de Teatru organizat de UNITER cu spectacolul “Paparazzi, sau cronica unui răsărit de soare avortat” de Matei Vişniec, în regia lui Ovidiu Caiţa. Acest spectacol apreciat în termeni superlativi inclusiv de marele dramaturg va avea două reprezentaţii, în 31 octombrie şi 1 noiembrie, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie din Bucureşti. Marţi 29 octombrie, la ora 19, “Paparazzi” se joacă în Sala Mare a Teatrului de Nord.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns