Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vadim, amenințat cu evacuarea din sala de judecată

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a cerut marţi, de mai multe ori, în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, să fie lăsat să vorbească, precizând că nu este “deocamdată închis”, în urma intervenţiilor sale judecătorul ameninţând că va evacua sala.

În momentul în care completul de judecată i-a permis să îşi susţină punctul de vedere în procesul în care contestă excluderea din PRM, Vadim Tudor a afirmat că simte că “asistă la o piesă de teatru absurd”.

“Aceştia sunt nişte oameni care vor să fure creaţia mea, opera mea. I-am dus de patru ori în Parlamentul României şi de patru ori în Parlamentul European. I-am făcut deputaţi, senatori şi primari şi acum, când nu mai am ce să le ofer, s-au coalizat împotriva mea”, s pus Vadim Tudor, în faţa instanţei.

Ulterior, după terminarea şedinţei, Corneliu Vadim Tudor a spus că se încearcă tergiversarea dosarului de către membrii PRM, scrie Mediafax.

“Este ridicol. Se trage de timp, nu se prezintă documentele solicitate. Cineva are interesul să se perpetueze această stare de confuzie. Voi câştiga acest proces”, a reclamat europarlamentarul.

Actualul lider al PRM, Gheorghe Funar, a fost prezent, şi el, la Tribunalul Bucureşti. El nu a luat cuvântul în sala de judecată, însă a declarat, în faţa reprezentanţilor mass-media, că Vadim Tudor vrea să vândă, în mod ilegal, un steag ce i-a aparţinut lui Avram Iancu.

Marţi, la termenul în procesul în care Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM, judecătorul a precizat că şedinţa a fost ultima în care s-au discutat probele existente la dosar.

Următorul termen în acest dosar a fost fixat pentru 26 noiembrie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Aurelia Fedorca la ceas aniversar

Aurelia Fedorca la ceas aniversar

Primărița orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, s-a născut în 14 ianuarie în Negrești. După cele ale Colegiului “Gheorghe Șincai” din Baia Mare, a absolvit cursurile Facultății de Științe Economice din Oradea.