Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gh. Orășteanu din Craidorolț cere ajutorul Prefecturii pentru recuperarea capelei ridicate în cimitir

Persoane in audiente
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

audienteLa audiențele de la Prefectură din 29 octombrie s-au prezentat 9 persoane, ale căror plângeri au privit probleme ca: factura la apă, lipsa locului de muncă, neacordarea ajutorului de încălzire, neobținerea în proprietate a unei capele, probleme de fond funciar etc. Audiențele au fost acordate de către Eugeniu Avram, prefect, Sebastian Domuța și Mircea Ciocan, juriști în cadrul Prefecturii.

    Gheorghe Orășteanu a venit pentru a i se reda în proprietate capela construită în Craidorolț.

Mai multe in editia tiparita din 30 octombrie disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. As avea si eu o cerere. Fiecare din noi, la un moment dat, va trebui sa parasim lumea aceasta,unii in Rai,altii in Iad,dupa merit, dar osemintele ni le vom pastra probabil in vreun cimitir. Cimitirul este un loc in care te duci sa te rogi pentru cei care nu mai sunt, sa le fie un pic mai bine, acolo Sus. Dar cum intrii mai adanc in cimitir constati ca nu poti sa treci usor printre morminte, nu ai loc, oare chiar atat de putin pamant este pe acest Pamant, de trebuie inghesuite mormintele incat sa nu fie loc intre ele si sa aiba un aranjament alandala? Dupa greci era suficient un obol pentru luntrasul Caron sa duca mortul peste raul Styx, acum iti trebuie o suma enorma ca sa te asezi intr-un cimitir si desi nu te vei mai misca vreodata totusi nu ai loc. Am vazut si la altii cimire, sunt spatioase, mormintele sunt frumos aranjate, nu s-au uitat la cat costa un centimetru patrat.

Lasă un răspuns