Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PNȚCD vrea să se relanseze în urma unui congres extraordinar

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat joi, într-o conferință de presă, numele persoanelor propuse pentru a face parte din conducerea viitoare a formațiunii, urmând ca pe 2 noiembrie să aibă loc un congres extraordinar, cu ocazia căruia va fi relansat partidul.

La conferința organizată alături de liderul Inițiativei România Liberală (IRL), Vlad Moisescu, Aurelian Pavelescu a spus că vor fi cooptați în conducerea PNȚCD și lideri ai IRL, scrie Mediafax.

Alături de deputatul Diana Tușa și Maria Stavrositu, fost deputat PDL, prezente la conferință, au mai fost anunțați Andrei Ignat, Marian Florescu, Mariana Ioana Șandru, Doru Marius Nechiti, Mihail Valeriu Ionescu, Marius Ichim, Avram Fițiu, Gheorghe Iancu, Viorel Târziu și Cătălin Buciumeanu, propuși pentru funcții de vicepreședinți.

“PNȚCD va accepta o alianță politică sau electorală de dreapta, dar nu va merge pe varianta unei fuziuni. Scopul nostru comun este cel de a avea un președinte de dreapta, nu de stânga”, a declarat Aurelian Pavelescu.

Pe 20 octombrie, PNȚCD și IRL au semnat un protocol vizând relansarea partidului.

“Acest protocol între PNȚCD și IRL e semnat în perspectiva Congresului extraordinar al PNȚCD, care a fost convocat pentru 2 noiembrie la Opera Română, dată la care membri ai Inițiativei România Liberală vor fi cooptați în conducerea națională a PNȚCD. E vorba despre un proiect comun de relansare a PNȚCD împreună cu partenerii de la IRL”, a declarat Pavelescu la acea dată.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns