Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Miss Boboc Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

miss stancaÎn data de 8 noiembrie 2013, ora 18,  la Casa de Cultură a Sindicatelor , va avea loc  Miss Boboc  Colegiul Naţional  „Doamna Stanca” Satu Mare.

În cadrul evenimentului  11 concurente vor lupta pentru titlul de Miss Boboc 2013.

Pentru titlul de Miss Popularitate, concurentele pot fi votate pe pagina

http://www.informatia-zilei.ro/sm/categoria/miss/

Prin probele concursului, care vor fi în număr de 4, inedite şi cu multe surprize, concurentele vor asigura, pentru toţi spectatorii, o seară a frumuseţii şi tinereţii.

Invitatii  speciali ai  show-lui  vor fi Vescan si Partydul KissFm iar afterparty-ul se va desfăşura la Club Bora Bora ( fostul Deja Vu ).

Evenimentul este organizat de 25 de elevi din clasele a XI a şi 3 elevi din clasele a XII a,  coordonaţi de  doamna  Anna-Maria Maruşca, directorul  colegiului, de doamna Cristina Gherman, directorul adjunct  al colegiului  şi de profesorii Ursei Sorin, Cătălin Toma, Irime Anişoara, Govor Maria, Dana Mihai, Precup Sorin.

Biletele pot fi procurate în fiecare zi, între orele 14-16, de la Colegiul Naţional “Doamna Stanca”  iar în ziua spectacolului de la Casa de Cultură a Sindicatelor.  Pretul unui bilet este de 15 lei , iar bilete vip 25 lei (locul în sală fiind asigurat).

Vă aşteptăm cu drag să participaţi la evenimentul colegiului nostru!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns