Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dacă e cină, atunci să fie la Trattoria per Passione și dacă e și teatru… ce să zic… e chiar perfect!

Trattoria per Passione
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Trattoria per PassioneRezervări la numărul de telefon 0720/092.302

Joi seara, alături de mult iubita actriță Elena Ivanca, ne vom delecta cu un teatru de comedie de neuitat “Interviuri la poliție” după Tudor Mușatescu. Momentele amuzante și mâncarea gustoasă se vor îmbina armonios.

Seara de joi este plină de surprize

 

Te așteptăm, la o seară plină de surprize, într-un ambient călduros și amuzant numai pentru tine.

Ziua a început să se micșoreze de ceva vreme iar dacă acest lucru te-a întristat puțin, noi vrem să îți facem o bucurie!

Teatru’ LA MASĂ combină arta culinară cu teatrul.

La noi poveștile au la propriu sare și piper și multe alte condimente, care vor face ca atunci când vei lua masa, aroma și gustul lor să pătrundă în cele mai ascunse unghere ale ființei tale, să-ți inspire idei frumoase și să te facă să te gândești la poveștile spuse de noi.

Și pentru ca totul să fie pe placul tău Teatru’ LA MASĂ să se combine armonios cu arta culinară și cu talentul chef-ului nostru MAX.

Te așteptăm joi, între orele 18,30-20, să deguști din delicatesele simpaticului nostru chef, care îți va pregăti un meniu special pentru acest eveniment.

Între orele 21-22 ne delectăm cu un gen de teatru de comedie cum n-ai mai întâlnit. Și, pentru ca seara să se încheie la Trattoria per Passione “in perfetta armonia” la finalul piesei vă propunem un desert autentic italian și un pahar de prosseco.

Te așteptăm cu drag, și ca să știm că vei ajunge, anunță-ne la numărul de telefon 0720/092.302.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns