Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PNL este topit în stânga socialistă, afirmă Stolojan

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că PNL ‘este topit în stânga socialistă’, iar bugetul propus pentru 2014 reflectă eșecul politicii economice a USL.

“Am remarcat ieri declarațiile domnului Antonescu care spunea că numai PNL este pe dreapta. Nu, la ora actuală PNL este topit în stânga socialistă”, a afirmat duminică Stolojan, la o conferință de presă.

Potrivit acestuia, bugetul pe anul 2014 este unul tipic al stângii socialiste, bazat pe introducerea de noi impozite și taxe și mărirea unora existente, scrie Agerpres.

“Acest buget reflectă eșecul politicii economice a USL, eșec care a fost certificat prin acordul cu FMI. Acest buget menține pentru încă cel puțin un an economia României într-o zonă de mediocritate, de creștere economică slabă, sub potențialul țării. Acest buget arată victoria evaziunii fiscale, a fraudei fiscale, asupra celui ‘mai cinstit guvern’ care se afundă de fapt pe zi ce trece în corupție. România astăzi nu se află în stare de dezechilibre economice, financiare, care să o oblige să facă un acord cu FMI. (…) USL putea să negocieze acest acord într-o situație relaxată mult mai avantajoasă pentru România”, a mai afirmat Stolojan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns